Ale 472 Napisano November 3, 2016 Share Napisano November 3, 2016 @PEK a tko? Zanimivo...to je bla prva opcija k sem probal, pa ni delal...nima veze! Zelena ostane taka kot je. Če boš hotu gledat "irskozeleno", boš moral na Irsko. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2016 Avtor Share Napisano November 4, 2016 On 2. 11. 2016 at 14:51, markop je napisal: Jaz sem za tole prvenstvo čisto off pace. AC nisem že nekaj časa resneje žgal. Sem skušal skin naredit pa sem bil vse skupaj prepozen. Prijave so mimo, če boste kdaj imeli kakšen fraj plac se pridružim na kakšni dirki, če se da. Marko in še nekaj zamudnikov se je prvenstvu pridružilo že po koncu roka prijav. Če je še kakšen kandidat, naj čimprej uredi vse potrebno, da ne zamudi prve dirke, ki bo že to nedeljo. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Matjaž, boš mogče utegnil skinpack distrubuirat že pred nedeljo kej, da potestiramo ? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 4, 2016 Share Napisano November 4, 2016 Če bi se držali rokov za oddajo bi že bil objavljen. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2016 Avtor Share Napisano November 4, 2016 Skinpack pripravlja @skopusnik Na voljo bo, ko vse ekipe dostavijo skine... Sklepam, da bo to v soboto zvečer ali nedeljo zjutraj. Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 5, 2016 Share Napisano November 5, 2016 Ker se letos Random Racing Team vrača v identični zasedbi kot lani, le na kratko o novitetah. Imamo novo himno, zaradi katere se Prešernov Franc v grobu suče. Sori Frane... Perijeva Katka gre lepš v kontekst. Zastave in diplomacijo smo odpeljali na avtoodpad ter si nadeli bojne kožuhe in ostre poglede, Ron Dennis pa je šenkal promocijske šetstopedesetke. Trije tigri, šest glav, šest jajc in dvanajst gum je zasedba, ki letos, v duhu poštenih dvobojev, odločno štarta na konstruktorski naslov. Cilji so visoki, res. Ni pa neke panike, če nizko pademo... baje bodo neke huba buba blazine prisotne na progi ROAAARRRR Erik Ocvirk Gašper Zupan Božo Fujs 9 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 5, 2016 Share Napisano November 5, 2016 Pozno, toda grozno. Sem kar dvakrat musko dal. Super ste. 3 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 5, 2016 Share Napisano November 5, 2016 Všečkam. Če mi nev šlo, se bom v džunglo h Katy skril Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 5, 2016 Share Napisano November 5, 2016 Zaman jo boš iskal, smo samo za njo vgradili sovoznikov sedež in jo odpeljali Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 Zaman iščem skine treh ekip. Jih mislite poslat al? 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 (urejeno) Skinpack objavljen. Edina ekipa, ki je poslala skin tak kot treba in v roku je Rumenilo Racing. Pri ostalih je bilo treba popravljat ui_skin (pri skoraj vseh), nekateri imate popolnoma narobe poimenovano mapo, tretji nimate urejen preview itd. Popravite. (ui_skin in poimenovanje sem uredil, preview in ostalega pa ne bom rihtal.) Manjkajo skini ekip SRT, Random Racing Team in Eluir Racing. Če bo kdo zrihtal in poslal do večera, bom objavil pred Practice nov skin pack. Uredil November 6, 2016 - skopusnik 2 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 Jaz sem poslal včeraj zvečer na mail ... se pa opravičujemo za zamudo. Evo, posredujem še tu: https://www.dropbox.com/s/9rum2nu4ocspdtq/RRT_SKINS_ks_mclaren_650_gt3_.zip?dl=1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 Od 3.11. ni bilo nobenega maila. Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 Si prepričan? Pred 3h sem poslal še en mail, če slučajno prvi zaradi priponke ne bi šel čez, je drugi 100% moral prispeti. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2016 Share Napisano November 6, 2016 Ja, Murn je neki zjebal in nisem dobil posredovano. Glede številke, prosim če izbereš drugo, ker se je Mark prijavil pred tabo. Citiraj Link to post
Recommended Posts