Skoči na vsebino

Splošna debata - GT3 prvenstvo [16/17]

Recommended Posts

Alen ima prav se mi zdi. Za spremenit je samo nastavitev v PLP.ini iz 3 na 6 in računat na to, da si vsak pri sebi ne spreminja še drugih nastavitev sebi v prid. Samo to je že druga zgodba... Lepo bi bilo, če bi server znal vsilit PLP.ini.

• Odgovori 202
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mene skrbi, kje je folk? Lani smo takle čas že razdirali debate, zakaj to in zakaj ono, letos pa kar vse tiho je bilo.... A je AC že izpeta? Se še vsi valjajo po dopustih? Se je dvignila rodnost v Slo

MarkoP, sem te zadnje dirke pogrešal    (kako narediš tole afno spredaj, da se v modro pobarvaš )  Jaz v celem prvenstvu nisem dobil ene PLP kazni, oziroma vožnje skozi bokse, tako da če se prej

PLP  Helicorsa  Pit Config  Obnovil pravilnik  Taktika določena  Rezerviral časnovni termin  Onemogočil vse dirkašno nepomembne porte na routerju med dirko  Domače o

1 hour ago, Matjaž Murn said:

Bo kar tako ostalo, drugače bo treba čisto vsak vikend menjat PLP...

Ja imaš, kar prav. Nekateri si niso vzeli niti toliko časa, da bi poizkusili kje je potrebno zavirat, da ne dobiš pitlane speeding.
Tako da ni za pričakovat, da bodo menjali nastavitve plp.ini.[buzara] 

• 4 weeks later...

Matervola, tole je pa strupeno videt!

Mimogrede, sem zadnjič sprobal Šlajfo z našimi nastavitvami.

Ugotovil sem sledeče, da ob porabi 200% bomo več v boksih kot na progi, kar bo še dodatno podaljšalo dirko, ali pa bo potrebno skrajšati kroge.... Predvidevam da bomo vozili tisto stezo z GP progo zraven, ker na stari tako ni prostora za vse, ne v boksih ne na štartu. Tam so pa potem še dodatni 4 kilometri, tako da poln tank bencina izgine tam po 4-5 krogih :D 

Mogoče bi zato dirko dali nastavitve nazaj na 100% ?

Ja, saj vem, da je časovna omejitev, samo tako mi je hecno, da ravno v ritem padeš pa spet v bokse... Raje odpeljem čistih 20 krogov brez postankov, kot pa ven not ven not :D  Če pa prištejemo še popravila, no raje ne :D 

• 1 month later...

js se morm spet pritožit nad izborom proge.. ne razumem, da ob poplavi res zanimivih prog mi drgnemo hamburgerringe in pavlete. tole je spet navadno mučenje, ena varianta vremena je tako svetla, da sm si moral filtre spremenit, da sm sploh lahko ujel apex v T1. glupo res. ni čudno, da folk potem bolj uživa celo v GT4 dirkah. zelo malo muzike, za kar nekaj denarja. bom sicer odpeljal iz respecta do ostalih udeležencev, ki se jim ljubi trpet te muke.