Skoči na vsebino

Splošna debata - GT3 prvenstvo [16/17]

Recommended Posts

+30 sek.

V primeru, da te odnese ven imaš še vedno možnost, da prideš na stezo z manjšo hitrostjo, kot si jo zapustil pa ne boš dobil PLP opozorila. Ko si v prekršku se pojavi rdeč kvadrat, ko si OK rata zelen.
Tako sem se rešil kazni v Paul Ricardu, ko sem zaradi monotonosti zgrešil brake point za eno celo tablo (50 m). :D 

• Odgovori 202
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mene skrbi, kje je folk? Lani smo takle čas že razdirali debate, zakaj to in zakaj ono, letos pa kar vse tiho je bilo.... A je AC že izpeta? Se še vsi valjajo po dopustih? Se je dvignila rodnost v Slo

MarkoP, sem te zadnje dirke pogrešal    (kako narediš tole afno spredaj, da se v modro pobarvaš )  Jaz v celem prvenstvu nisem dobil ene PLP kazni, oziroma vožnje skozi bokse, tako da če se prej

PLP  Helicorsa  Pit Config  Obnovil pravilnik  Taktika določena  Rezerviral časnovni termin  Onemogočil vse dirkašno nepomembne porte na routerju med dirko  Domače o

No, to je že boljše, hvala. Sicer daleč od idealnega, ampak bo že. Žal se mi je na SPA-ju PLP zasral, da ga ne prenesem (in ne toleriram) več.

Ali sem res naletel na gluha ušesa glede layouta za Nordschleife ali je neumno vprašanje? :)

Dopolnjujem vprašanje. Endurance ali Endurance Cup?

Uredil - bofu
  • 1 month later...

Se strinjam Miha. Tako bomo najlažje soočili argumente za in proti. Širiti lastno znanje in vedenje je neprecenljiva človeška vrlina.

Ravno včeraj sem prebiral temo rF2 za nazaj in glej ga zlomka.. vidim tvoj post, kjer nadobudno skačeš v luft in hitiš razlagat, kako bo rF2 postal špil, ki bo postavil nove mejnike. Kako prav si imel hehe ;)

Oh, kako sem se motil. Pa priznam to, brez kančka sramu. Še vedno pa ne vem, zakaj se ne potrudiš in kaj organiziraš?

Aja, spet smo offtopic.

Oh look, pa precej malo jih ima ta špil. Za pol grida.

Uredil - skopusnik

@skopusnik Aja, nisem vedel, da si lastiš rF2 :oops:

Bomo organiziral en kratek predstavitveni cup v AMS, pa čeprav za 5 ljudi. Prideš? Lahko tud v rF2.. ti se sam zjasn, a boš dirkal al mlatil prazne pnevmatike?? Tvoj obisk dirk ni ravno na visoki ravni ;)

On topic; ker je zadeva še sveža.. da nam poletne temperature ne zameglijo spomina. Dej za štos anketo nared. Vprašanje naj se glasi:

"Ali naj naslednje prvenstvo v AC poteka s PLP aplikacijo ali brez nje?"

Bo šlo? :D

Uredil - 57X

@skopusnik ne pomaga nobena menjava platforme. Pač pride če pride na dirko, prvega ki sreča zdemolira, sledi sicer sorry in obvestilo na zgornjem delu zaslona, da se je Miha Fabijan disconnectal. Je pa s takimi načini zelo čislan (sicer samooklican) član portala in to tu tako pač je. Njegova nenehna zbadanja se tolerira in po raznih kanalih celo spodbuja oziroma naslaja nad njimi.

Ampak tako pač je. Če hočemo, smo del tega in to prenašamo, če ne, nas pač ni.