silverfox1973 4 Napisano October 16, 2009 Share Napisano October 16, 2009 Ma od kje vam krompir da dobite key... aaaaaaaa!!! Ja napiš še OPIS 2.del pa kak replay posnam da vidmo zakaj se gre. ... vlogo beta testerja čez vikend bo prevzel B_U_R_I Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 16, 2009 Share Napisano October 16, 2009 pazi samo da bo potekalo vse legalno. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 16, 2009 Share Napisano October 16, 2009 u pondelk pa JS!! Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano October 16, 2009 Share Napisano October 16, 2009 Ma od kje vam krompir da dobite key... aaaaaaaa!!! Ja napiš še OPIS 2.del pa kak replay posnam da vidmo zakaj se gre. Ker sem mel banner na svoji strani že več kot pol leta, in sem se takoj na začetku prijavil za testerja, sem prišel v ožji izbor kar se pa tiče beta testiranja pa bo vse legalno, brez skrbi Vrooom! Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano October 16, 2009 Share Napisano October 16, 2009 ... dajte se no malo potrudit ... http://www.real-timeracing.com/news.aspx Vrooom! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 18, 2009 Avtor Share Napisano October 18, 2009 Zdle sm končno uspel najt mal časa, da sem mal potestiral zadevo in moram rečt, da sem na polni črti razočaran... V špil prideš tako kot pri iRacingu se pravi preko web browserja ... Tam si pač izbereš tri opcije - Live Race, Stored Race in Practice. Trenutno sem sprobal samo Stored Race, kjer imaš shranjeni dve "dirki" po pet krogov ... ena je 60% mokra proga ena pa 40%. Grafika je pobrana iz Race07/GTR Evo, s to razliko, da ničesar ne moreš nastavljat kot resolucije (vsaj jaz nisem nikjer te opcije zasledil). Meniji so čisto isti kot pri Race07/GTR Evo (seveda malce drugač grafika, koncept pa identičen, enako je pri nastavitvah avta). Fizika je enaka, js nism kakih revolucionarnih sprememb zasledil. Imaš pa tri shranjena vozila, ki se furajo 5 krogov. So neuničljiva, lahko se zaletavaš v njih, vendar jih ne spraviš iz linije, jih ne poškoduješ, skratka nič. Avto, ki ga vidiš se ne pelje lepo pred tabo ampak kar nekaj vse postrani. Prav tako pa ga ne žgejo na polno, ampak se peljejo čisto počasi, tako da jih z lahkoto prehitiš. Žal zaenkrat nimam čas nardit videa, bom pa verjetno tekom tega tedna malce pošeral z vami. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 31, 2009 Share Napisano October 31, 2009 Dobil key. Men se zdi super obnašanje avta, ampak to je pa tut vse kar sm do zdj poštimal. Nisem še probal proti shranjeni dirki, samo practice. Ko bom kej več pa poročam. Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Jaz sem tudi dobil ključ. Zadeva je odlična. Je sicer še v povojih, ampak Ford GT je absolutno fenomenalen (yes, I'm a fanboi ). Zgleda, da s tega še nekaj bo. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Ma na LIVE RACE so tisti vozniki z GPS enostavno prepočasni. Furu sm 7sec na krog boljš... kako naj s takimi dirkam Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Ja, to sem nekaj bral na forumu, da so bojda počasni. Sam sem komaj v ponedeljek dobil key, tako da zaenkrat furam practice. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 18, 2009 Share Napisano December 18, 2009 Trailer Real-Time Racing by SimBin, iOpener Enabled Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 12, 2010 Share Napisano January 12, 2010 Tukaj so me malo bolj prepričali zdaj Še vedno pa sem mnenja da je to idealna tehnologija za rally (upam, da zaplužijo bolj v to smer) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 13, 2010 Avtor Share Napisano January 13, 2010 No ja, mene tut tole ne prepriča lih najbolj. Za rally je pa velik težje nardit imho. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 9, 2010 Share Napisano February 9, 2010 Kdor ima beta ključ... On Wednesday February 10th 2010 you will be able to race against three professional drivers in three MINI Coopers on the real track of Circuit Zolder directly from your home and experience the iOpener Enabled feature first hand! The races will take place in the morning (local time) from 9:00am - 11:00am GMT and testers are now able to book their timeslots in their live racing menu. Citiraj Link to post
Recommended Posts