Skoči na vsebino

R-T-R iOpener [The real-time racing game]

B_U_R_I

Recommended Posts

Ma od kje vam krompir da dobite key... aaaaaaaa!!!

Ja napiš še OPIS 2.del :) pa kak replay posnam da vidmo zakaj se gre. :D

Ker sem mel banner na svoji strani že več kot pol leta, in sem se takoj na začetku prijavil za testerja, sem prišel v ožji izbor :)

kar se pa tiče beta testiranja pa bo vse legalno, brez skrbi :)

Vrooom!

Zdle sm končno uspel najt mal časa, da sem mal potestiral zadevo in moram rečt, da sem na polni črti razočaran...

V špil prideš tako kot pri iRacingu se pravi preko web browserja ... Tam si pač izbereš tri opcije - Live Race, Stored Race in Practice. Trenutno sem sprobal samo Stored Race, kjer imaš shranjeni dve "dirki" po pet krogov ... ena je 60% mokra proga ena pa 40%.

Grafika je pobrana iz Race07/GTR Evo, s to razliko, da ničesar ne moreš nastavljat kot resolucije (vsaj jaz nisem nikjer te opcije zasledil). Meniji so čisto isti kot pri Race07/GTR Evo (seveda malce drugač grafika, koncept pa identičen, enako je pri nastavitvah avta). Fizika je enaka, js nism kakih revolucionarnih sprememb zasledil.

Imaš pa tri shranjena vozila, ki se furajo 5 krogov. So neuničljiva, lahko se zaletavaš v njih, vendar jih ne spraviš iz linije, jih ne poškoduješ, skratka nič. Avto, ki ga vidiš se ne pelje lepo pred tabo ampak kar nekaj vse postrani. Prav tako pa ga ne žgejo na polno, ampak se peljejo čisto počasi, tako da jih z lahkoto prehitiš.

Žal zaenkrat nimam čas nardit videa, bom pa verjetno tekom tega tedna malce pošeral z vami.

• 2 weeks later...

Dobil key.

Men se zdi super obnašanje avta, ampak to je pa tut vse kar sm do zdj poštimal. Nisem še probal proti shranjeni dirki, samo practice. Ko bom kej več pa poročam. :P

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Kdor ima beta ključ...

On Wednesday February 10th 2010 you will be able to race against three professional drivers in three MINI Coopers on the real track of Circuit Zolder directly from your home and experience the iOpener Enabled feature first hand! The races will take place in the morning (local time) from 9:00am - 11:00am GMT and testers are now able to book their timeslots in their live racing menu.