B_U_R_I 3 290 Napisano July 18, 2016 Avtor Share Napisano July 18, 2016 Ja. Opazil sem, da se veliko bolj pozna pregrevanje - npr. po spinu. Gume se zelo pregrejejo in moraš kakšne pol kroga precej pazit, drugače takoj delaš spet piruete... Pri Lambotu ni bilo tako izrazito. @alkoro - posodiš kakšen set za 650S? Meni je totalno nevozen. Na vsakem zaviranju se vrtim. Probal malo popravit z bumpi in ARBjem, vendar brez uspeha. Če pa wing povečujem, sem pa na ravninah kot polž. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano July 18, 2016 Share Napisano July 18, 2016 @Matjaž Murn Na defaultu sem dodal spredaj arb + 3 Spredaj dal spliter na 0 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 22, 2016 Share Napisano July 22, 2016 (urejeno) Sem probal malo McLarena 650S GT3. Po dopustu in updatu prvi krogi. Ne vem, od kje imam filing, kot bi čoln lovil v ovinkih. (ni od dopusta, prisežem). Nastavljal krilca in ABS ter TC. 2:20:xxx za enkrat. Ps.: Ali je možno, da gre ABS takole: 0/8 je OFF, po tem pa kar takoj na full 1/8 in tako do 8/8 čezdalje manj elektronike? Uredil July 22, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano July 22, 2016 Share Napisano July 22, 2016 glede ABSa je blo zmeri tko 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 22, 2016 Share Napisano July 22, 2016 Pred 1 uro , mancSLO je napisal: Sem probal malo McLarena 650S GT3. Po dopustu in updatu prvi krogi. Ne vem, od kje imam filing, kot bi čoln lovil v ovinkih. (ni od dopusta, prisežem). Nastavljal krilca in ABS ter TC. 2:20:xxx za enkrat. Ps.: Ali je možno, da gre ABS takole: 0/8 je OFF, po tem pa kar takoj na full 1/8 in tako do 8/8 čezdalje manj elektronike? To ni samo tvoj filing. Jaz sem naredil včeraj 10 krogov na šlajfi z BMW Z4 GT3 in lahko rečem,da je porazno vse skupaj. Gume se na Döttinger Höhe sploh ne ohlajajo,tako kot bi to pričakoval od simulacije in tudi neko čudno drsenje skozi ovinke je non-stop prisotno,kot,da bi vozil po od masla razmazanem asfaltu. Morda bo novi tire model v.10 kaj boljši. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 22, 2016 Share Napisano July 22, 2016 Pred 2 urama , silicijeva dolina je napisal: To ni samo tvoj filing. Jaz sem naredil včeraj 10 krogov na šlajfi z BMW Z4 GT3 in lahko rečem,da je porazno vse skupaj. Gume se na Döttinger Höhe sploh ne ohlajajo,tako kot bi to pričakoval od simulacije in tudi neko čudno drsenje skozi ovinke je non-stop prisotno,kot,da bi vozil po od masla razmazanem asfaltu. Morda bo novi tire model v.10 kaj boljši. Ma to ne bom komentiral, ko je brezveze. Jaz sem bolj ciljal na nastavitve G27. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 22, 2016 Share Napisano July 22, 2016 Ja,jaz sem tudi ciljal na nastavitve za moj volan. Imaš prav,da je brezveze komentirati o tem. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 23, 2016 Share Napisano July 23, 2016 Pred 16 urami , silicijeva dolina je napisal: To ni samo tvoj filing. Jaz sem naredil včeraj 10 krogov na šlajfi z BMW Z4 GT3 in lahko rečem,da je porazno vse skupaj. Gume se na Döttinger Höhe sploh ne ohlajajo,tako kot bi to pričakoval od simulacije in tudi neko čudno drsenje skozi ovinke je non-stop prisotno,kot,da bi vozil po od masla razmazanem asfaltu. Morda bo novi tire model v.10 kaj boljši. Ah ravno tako porazno pa tudi ni, če toliko ljudi igra AC. Ali si ti pač tak ekspert, da vse tako poznaš. (čeprav ne vem, če me ravno to kaj briga, kaj si) Na moje vprašanje, kaj nastavit (volan, nastavitve avta), da ne bom imel občutka čolna v ovinku, s tvojim pisanjem nisem dobil nobene pomoči. Kvečemu občutek, da si moj post izrabil za vnovično brezvezno dretje, kara sim je boljša/ slabša. 3 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 23, 2016 Share Napisano July 23, 2016 (urejeno) Saj sem že napisal,da sem našel krivca in to je volan in stari tire model,kajti novi v.10 tire model je prfekten. Pa nisem star 10 let, da bi se kregal katera simulacija je boljša,ker to je stvar posameznika. Uredil July 23, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
treker 139 Napisano July 23, 2016 Share Napisano July 23, 2016 @mancSLO to je bla gužva včeraj 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 23, 2016 Share Napisano July 23, 2016 (urejeno) Pred eno uro, treker je napisal: @mancSLO to je bla gužva včeraj Nas zna danes bit že več... Uredil July 23, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 9, 2016 Avtor Share Napisano August 9, 2016 Če se komu kej vozi, sem postavu server Ferrari 488 GT3 @ Nordschleife Endurance 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 9, 2016 Share Napisano August 9, 2016 bi prisel, pa sem skrtica in cakam na znizanje za red pack Citiraj Link to post
Recommended Posts