silicijeva dolina 1 254 Napisano March 23, 2017 Share Napisano March 23, 2017 Dirt coming next week! Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 23, 2017 Share Napisano March 23, 2017 (urejeno) @Matjaž Murn: @Danjel T. je odprl to temo, ki naj bi bila namenjena dirt-u. NAto sem jaz to spregledal in ustvaril novo dirt temo. Bi se dalo tisto mojo pobrisat, vsebino pa prinest sem ? Dirt coming next week! http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3532823.page Uredil March 23, 2017 - markop Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 26, 2017 Share Napisano March 26, 2017 http://www.isrtv.com/iracing/iracing-dirt-pre-sale-final-preparations-dirt-build/ Dober povzetek kaj pride. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 28, 2017 Share Napisano March 28, 2017 (urejeno) Tale dirt je skoraj tako brezveze kot nascar in kot tanov vsesplošno odobravan logo našega portala. Čudn, da smo si različni, a ne... Uredil March 28, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 28, 2017 Share Napisano March 28, 2017 Aha, so umaknili video, ker je bila prezentacija res porazna in dolgočasna. Marketing failure ali pa nedovoljen leak testerja. Upam, da si bo prislužil kakšno kazen, če je to slučaj. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 (urejeno) Vemo, da nismo neki DIRT funboyi tle. Vseeno ta dinamična podlaga zgleda pa super narejeno. Upam, da kej prenesejo na road. Uredil March 29, 2017 - markop Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 Late Model zgledajo zakon za peljat, za kamjone je pa potrebno kar nekaj finese. Not bad, me likey. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 (urejeno) Mene zanima kako bodo dirke. Tukaj linije niso tako precizne in to bo po moje, vsaj na začetku, ena sama pašteta. Če me že kaj mika so tile sprint avti. Hem. Za enkrat nisem še nič kupil. Tisti kamijon je free, kajne ? Uredil March 29, 2017 - markop Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 A lahko že kaj kupiš? Saj še ni bilo updata. Ali sem jaz kaj spregledal? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 Itak da bo totalna štala tole, tako kot GT3 v štartu in Porsche Cup sedaj. Free je pa samo Street Stock in Legends se mi zdi. @Matjaž Murn Pre-order je že online. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 Lahko kupiš v predprodaji. To pomeni, da lahko pol, ko IR ne bo obratoval zaradi upgrejda voziš v test drive offline. Vendar je ena posebnost z DIRT-om, ker test drive ne bo takoj na voljo. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3535677.page Quote Tomorrow we'll start maintenance and test drive will be available. Don't be surprised when you don't find dirt content available or working. During the maintenance period we'll make the new content available for download at http://members.iracing.com/download/member/home.jsp. You'll be able to download the included dirt content, and for those that have pre-ordered dirt content will be able to download that as well. Dirt content will not be available for optional download. Your iRacing service will be updated after the downloads complete and are applied. At this point, don't be surprised when your dirt content is still not working. We'll be making some changes to the test drive configuration to permit you to use your downloaded content. Once all changes are made, check out @iRacing on Twitter and other social media to be sure that the required updates are done to allow access to dirt content via the test drive feature. In summary, if you want to use dirt content tomorrow via test drive, then fully update your sim today, purchase content on pre-sale, and monitor iRacing's social media to learn when it is available on testdrive.iracing.com. At that time, download the updates, and enjoy! Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 29, 2017 Share Napisano March 29, 2017 Pa kaj tisti sprint car gre lahko po zadnjih kolesih al kaj ? Berem prav ali ima skoraj 1000 konjev !??! Citiraj Link to post
Recommended Posts