Skoči na vsebino

ST: 4. - Spa Francorchamps, 12.6. 2016

Recommended Posts

Cy6UiZc.jpg

SuperTouring prvenstvo je na polovici! Naslednja dirka na Spa Francorchamps v Belgiji bo pomembna prelomnica, saj poleg tega, da bo vzdržljivostna, voznikom prinese tudi dvojne točke, tako je največji izkoristek vikenda kar 43 točk! Po zahtevnem in razgibanem Oulton Parku, bo Spa precej lažji zalogaj, a morebitne vremenske spremembne med dirko bodo lahko testirale taktiko dirkačev.

Kaj potrebujete

1. Prijava v prvenstvo
  2. Original simulacija Race 07 in mod
  3. Dirkališče Spa Francorchams
  4. Poznavanje SuperTouring pravilnika
  5. V profilu Race07 obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn
  6. TeamSpeak (Server: sloracing.ddns.net Geslo: sloracingts)

Urnik

12.6.2016 (dan dirke):

• 17:00 - Trening 1 (60 min)
  • 18:00 - Trening 2 (60 min)
  • 19:00 - Kvalifikacije (20 min)
  • 19:20 - Warmup (10 min)
  • 19:30 - Dirka 1 (90 min)

Nastavitve strežnika

Server: SloRacing SuperTouring
Geslo: sloracing

Dirkalnik: Super Touring '98
Dirkališče: Spa Francorchamps

Podlaga: Standard Race07, spremenljiva tekom eventa.
Vreme: Random
Pomoči: Samodejna sklopka
Čas: Standard Race07 - Dan
Obraba gum: Vključena (100%)
Poraba goriva: Vključena (100%)
Poškodbe: Vključene (100%)

Na voljo bo 21 slotov, izbira avtomobila pa po temi Vozniki. Za vstop na dirko morate biti prijavljeni v prvenstvo.

Uredil - Arne Dopudja

Pa da vas že zdaj opozorim! Vstop na pitlane je na zgornji šikani (Bus Stop), izhod je pri semaforju in po klancu navzgor (Eau Rouge). Da nebi kdo vn ali not hodu na hairpinu, čeprov so samo stožci tam.

Manj treniram, boljši je rezultat :D V kvalifikacijah probal en krog naredit, da vidim kje me bo čez O Ruž razmetalo. Na dirki hmal pridem naprej, pa je Kurent seveda hitrejši, dobim Stop and Go zarad zadnje šikane. V boksih seveda zajebem in kliknem Postpone, tako da sem opravil postanek po nekaj krogih in še kazen naslednji krog :D Nič, pike treba dobit, peljem naprej, se razbije Arne, kmal za njim še Košir, nekaj izgubljata še Petrič in Vajtos, tako se mi je že drugo mesto počasi obetalo. 
Seveda to ni bilo dovolj, je še Kurent ostal brez tipk za postanek štelat in sem počasi prevzel zanesljivo vodstvo s pol kroga prednosti :D 
Zdej pa 80kg za vsaj 2 dirki, težka bo :)

Boksi so tud mene zjebali,prvič mi niso gum zamenjali tako da sem moral ponovit vajo,pa Stop/Go štrafnga zaradi prehitrega štarta :P, na desni sem videl kako je avto pred mano začel speljavat pa sem trznil [Jaoo]. A jebi ga je bil pa najhitrejši krog na dirki. Ene 2x sm šel na ciljni predaleč in sem pol rikvercal,da sem lahko obrnil in pičil nazaj na progo pa take.Vajtosa sem sicer počasi lovil sam kaj ko sem fellerje delal pase je spet razlika nabrala. Drgač pa pestro tole sam uro pa pol je res mal jeba sploh za mene nooba. Se vidimo čez 14 dni