Skoči na vsebino

Random Racing Team Servers

57X

Recommended Posts

Tema je namenjena raznim kombinacijam na RRT serverjih.

Občasno hostam jaz, sicer pa ima Božo prižganega 24/7. Trenutno je njegov v fazi prenove, tako, da zaenkrat deluje le moj. Število slotov na mojem bo omejeno na 12, po potrebi bomo potestirali tudi več slotov. Podatki o aktualnih kombinacijah se bodo dopisovali sproti.

Za začetek sem izbral dva avtomobila, ki sicer nista čistokrvna dirkalnika, a ker so pri Kunosu nekaj zahebali, se da z njima tud dirkat. Samo gas je treba do podna prbit.. :roll:

Gre za RUF RT12 R in Toyota Supra MKIV Time Attack. Malo sva testirala z Božotom včeraj in sta presenetljivo izenačena. Mogoče je Toyota malenkost hitrejša, a je verjetno nekaj odvisno tudi od konfiguracije dirkališča in samih nastavitev avteja. Toyota jih ima nekaj več kot RUF.

Štartamo čez par trenutkov. Led bomo prebijali na vratolomnem Bathurstu. Ker ne gre za uradni content, bo public obiska bolj malo, tisti tujci, ki pa bodo, pa verjetno progo poznajo vsaj v osnovi. Proti koncu tedna verjetno naložimo avte na aeroplan in se vrnemo v Evropo na Zandvoort, kjer pričakujem višjo zasedenost prostih mest, saj gre za uradno vsebino.

RRT Street Cars Racing

Proga: Bathurst

Avto: RUF RT12 R (DreamPack2) in Toyota Supra MKIV Time Attack (Japanese pack)

Qualy: 12 min

Race: 12 laps

Pomoči: ABS in TC factory + auto clutch.

Grip 100%

Damage OFF :)

Session vote 30%, Kick vote 60%

• 4 weeks later...

Danes po 22h prižgem server z GT3 vsebino. Mal public sprint dirkic, na Brands Hatch GP. 12 slotov bo na voljo, če se najdemo trije-štirje, se bo server hitro nafilal. Jutri zvečer, če bo interes, pa lahko kaj bolj resnega na isti kombinaciji odžvižgamo.

Je pa tud varianta DTM 90, na Brands Hatch GP. Tud zlo privlačna kombinacija, server je hitro poln, edin tle gor ni ravno interesa za vintage racing, zato sem v štartu ponudil GT3.

Če ne boste pridni in prišli na server, bom naslednjič ponudil BMW235 [wub]

3 hours ago, skopusnik said:

Mogoče pridem, čeprav na BH me ne vleče glih

Aja? Ti kr predlagaj kakšno progo. Men je načeloma vseen, kje vozimo. Brands mi nikol ni bil pri srcu, zadnje tedne pa mi je kr med top3 izbori, zato taka kombinacija. Če bi blo čist po moje, bi bla dirka na Zandvoortu, vozili bi pa McLaren M23-5 vs. Ferrari 312T [wub]

@mancSLO bom pustil prižgan server ;)

Uredil - 57X

ONLINE RandomRacingTeam DTM90 ONLINE

Dirkalniki: Mercedes-Benz 190E EVOII, BMW M3 E30 Gr.A 92, Alfa Romeo 155 TI V6

Proga: Brands Hatch GP

Qualy: 12min
Race: 14 laps
Poškodbe: 25%
Grip: 96% (1%/10laps)

Uredil - 57X
  • 3 weeks later...

ONLINE RandomRacingTeam GT3 ONLINE

Dirkalniki

• Audi R8 LMS Ultra
  • BMW Z4 GT3
  • Ferrari 488 GT3
  • Lamborghini Huracan GT3
  • McLaren 650S GT3
  • Mecedes-Benz AMG GT3
  • Nissan GT-R GT3

Dirkališče

Red Bull Ring GP

Nastavitve

Podlaga: Dinamična ==> 96% + 1%/10laps
Pomoči: ABS & TC (Factory), auto clutch OFF, tire blankets ON, Demiđ 25 %

Vreme:weather.jpg

Q: 12min

R: 14 laps

JUMP START PENALTY: Drive through [wub]

admin pass: GT3admin (za ballast dodajat)

Uredil - 57X
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Za predigro bomo očitno, kot že lani, zopet skrbeli RRT-jevci ;)

RRT rajc server za GT3 cup je na voljo 24/7, do nedelje popoldan. Konfiguracija serverja po pravilniku prvenstva GT3 Hitri dirkač + Q:12min R:25laps

Brands Hatch GP

pass: rajc

Lahko malo potestirate, kako deluje 2x obraba gum in 2x poraba goriva na 90% gripa :)