Danjel T. 280 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 Z ekipo slo-racing smo včeraj odpeljali šest urno dirko na Daytoni road course v mešani klasi HPD/GT3. Proga sama po sebi ni pretirano zahtevna, saj ti dva dolga polkroga ovala, dopuščata nekoliko počitka, nekaterim pa celo pisanje med vožnjo Štartali na skupnem P20 (P9 v klasi) in se v začetku uspeli prebit do P4 v klasi. Brez večjih težav ostali na P4 skozi celo dirko in tako tudi prečkali štartno/ciljno ravnino 5 sekund za P3. Zasedli bi lahko P3 brez problema, če nebi jaz storil napake pri menjavi gum, ko je sulica Domen imel postanek. Namreč, ko je prišlo do menjave gum, sem spregledal, da so mu prednje gume že zamenjali. Ker sem se ustrašil, da sem pozabil odkljukat menjavo, sem na hitro še enkrat poklikal sprednje gume in tako mu jih je ponovno menjalo. To nas je stalo dodatnih 15 sekund in posledično tudi uvrstitve na stopničke. No, skozi celo dirko smo računali, kako moramo vozit, da bomo imeli dovolj goriva, brez da bi potrebovali dodatnih postankov. Skozi dva stitnta smo morali šparat z gasom, tako da je Domen prečkal kockasto zastavo s 0.5 litra goriva. Bravo slo-racing team Neke vrste streaminga pa tu: https://www.twitch.tv/tastakrad/v/66406019 6 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 Čestitke!! Kaj to ni bil official race,kajne? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano May 15, 2016 Avtor Share Napisano May 15, 2016 Hvala! Ne, ni bila official. Zanimiva in borbena pa glih tako Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 Ja,to je v iRacing-u vedno zagotovljeno. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 (urejeno) Katero licenco oziroma irating moraš pa imet za kaj takega odpeljat? Uredil May 15, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano May 15, 2016 Avtor Share Napisano May 15, 2016 Pred 1 uro , mancSLO je napisal: Katero licenco oziroma irating moraš pa imet za kaj takega odpeljat? To je vse odvisno od organizatorja.... v tem primeru je bilo minimum D 2.0 pa vse do pro/wc Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 16, 2016 Share Napisano May 16, 2016 Bravo ! Sem videl, da ste se resno lotili zadeve, saj ste bili skozi na Daytona serverju. Citiraj Link to post
Recommended Posts