markop 702 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Pohvale za trud. Tehnika ima svoje limite in ne se sekirat preveč. Avto vredu. Vprašanje glede pitov: Kaj bencin natoči tako hitro ? Je sploh razlika če točiš 10l ali 50l ? 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 6, 2016 Avtor Share Napisano May 6, 2016 Me veseli, da smo imeli toliko novih udeležencev. Nekateri ste se prav fino borili Mislim da je dirko najbolj zaznamovalo to, da smo imeli težave s serverjem. Nekaj je bila tudi pomešana štartna lista za main race. Meni je sicer delalo brez problema, sem imel pa na začetku težave, ko AC sploh ni hotel potegnit liste serverjev. Šele reset PC-ja je pomagal rešiti težavo. Če je kaj interesa lahko drug teden dirko ponovimo. Nekaj so nam ponujali slo-racing serverje Potek dirke bi bil enak, uvedli bi PLP štart, prosto izbiro gum in goriva. Replaya:RACE1RACE2 35 minutes ago, 123 said: @4matic Clean pass 2 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Prepozen bil za kvalifikacije, potem kar nekaj dotikov, zmes še nekaj dotikov od zadaj, vseeno en dober krog, res bi blo super še kdaj odvozit. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Q race in prej pol ure P race-a uzival na polno. Po drugem startu R race-a se ognil dveh nesrec in uletel v drugem sektorju v ping-pong situacijo za kar se vsem vpletenim iskreno opravicujem. Ker je FUN dirka sibam naprej in spet ograje, cesta in spet nekomu pokvarim igro...gume rdece avto tudi...razocaran sam nad sabo, ker sem pred startom prevideval scenarij...trenutek slabosti in custev -> rage quit 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Po pravici povedano me je za server itak najbolj skrbelo. Sem šel pa kar malo trmasto v projekt, da bi enkrat @Matjaž Murn in ostali, ki imajo ponavadi delo s tem, samo prišli in lepo odpeljali. Ni se mi izšlo. Moja dva sta mogla doma tako knjige brat (), ker sem jima TV ukinil, sam pa sem se tudi disconectal, da bi R približno potekal. Vsi novi driverji ste se super izkazali in upam, da vas je kaj potegnio v tole, ker več kot nas je, boljši fajti so. A ja. Sej sem se šel sedaj malo v Nascar razbremenit... . Moja dva sta pa ob knjigi zaspala . 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Me veseli, da ste to izpeljali. Vse pohvale! Žal sem šele sedaj prišel do PCja, ko je že vse mimo... Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 (urejeno) prek steam broadcasta spectatal! vi svi ste na kokainima uglavnome!! Uredil May 7, 2016 - Lojzze 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Jaz bi se tudi rad zahvalil, za trud Alena in Marjana ter za vso udelezbo na FUN dirki, sploh pa za termin in format, ki je kot zgleda dost obiskan. Bi si upal po odzivu sodec celo zazeleti, da bi morali tole nekako spravit v redno petkovo FUN prakso...mogoce edin z boljsim sercvrjem Kar se mene tice sem dosegel cilj, pripravil sem zarustanega voznika, da se je prijel volan in uzival je...sem racunal na dva pa tud en steje...Bravo Kore! 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 (urejeno) Pred 2 urama , MarkoP je napisal: Pohvale za trud. Tehnika ima svoje limite in ne se sekirat preveč. Avto vredu. Vprašanje glede pitov: Kaj bencin natoči tako hitro ? Je sploh razlika če točiš 10l ali 50l ? Hvala @MarkoP. Glede goriva bo za sprobat. Itak se že obeta podoben event z PLP štartom (bom napisal vodič, če bo želja ), gumami in gorivom na izbiro. Nas tudi nekaj prek steama gledajo , tako da se stvar prijemlje. Nekaj se celo govori, da bi dodali tegale, ampak so mnenja glede konkurenčnosti deljena: Uredil May 6, 2016 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 (urejeno) Js nism in nism ostal na serverju. Mislim, da me je trikrat disconectal Definitivno ponovit, mogoče res dodat fiata za foro edit: Marjan dolžan si mi 19 krogov s fičotam na Brands Hatch GP Uredil May 6, 2016 - 57X 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 Pred 5 urami , 57X je napisal: edit: Marjan dolžan si mi 19 krogov s fičotam na Brands Hatch GP A server postavim ... No ja, saj jih bom še. Samo bo omejitev 15 dirkalnikov. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 (urejeno) Ni toliko problem število avtov. Saj štekalo ni v nobenem primeru. Enostavno je AC server toliko občutljiv, da ne smeš na isti kišti furat... vsaka malenkost ga zmede. Drugače je pa bilo super Uredil May 7, 2016 - enjoyer83 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 Če se spomnite, smo imeli isto težavo v BMW prvenstvu, ko sem imel na isti mašini postavljen server in laufal AC. To smo potem rešili z namenskim strežnikom samo za AC server ... Računalnik je drugače za to namenjen, tako da komot se v bodoče uporabi 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 (urejeno) Ja, če je ta mašina doma. Kako bi pa sicer reverse grid npr., ali pa takega glede na QR, za R2 postavil, če je server mašina na x lokaciji. Za sistem QR/R je rešitev caa. tale: Narediš QR leteči štart (AC server bi bil Q 25min), R pa glede na QR. Benifits: Po QR ni treba nič klikat in nastavljat za R. Težava samo v postavljanju (klicanju) grida za leteči štart QR, pa da se držimo pravil letečega štarta. Uredil May 7, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
treker 139 Napisano May 7, 2016 Share Napisano May 7, 2016 vse super, samo server je malo pokleknil :-( Takole bi se lahko redno srečevali, mogoče bi bil četrtek boljši termin? 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts