Skoči na vsebino

BMW GT2 @ Spa Francorchamps || 6.5.2016

alkoro

Recommended Posts

• Odgovori 152
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aja, sej lahko je tud nedelja, standardni BMW timing. Sem predlagal petek, ker sta z Alenom zadnjič izbrala očitno zelo všečen termin. RRT je trenutno preokupiran, ker je mošteveni IT masterchief

Fun dirke bi itak morale postati naša redna praksa.

Super odziv članov foruma, res si nisem predstavljal, da se nas bo toliko nabralo. Sploh zaradi tega, ker smo dirko razpisali malo manj kot en teden pred pričetkom. Računal sem da nas bo malo nad 10

jaz sem pa ze zdej ves vznemirjen, pa se sploh domov nisem prisel in skos se mi pozvizgava tole...mogoce je sam kombo soncnega petka in zanimive FUN dirke :D

po dirki pa na pir ;)

Uredil - AliBuggy

Tako je. Oni, ki slučajno ne bodo ujeli QR, oziroma se jim bo na QR pripetila kaka nevšečnost, seveda vabljeni na R, ki bo ob caa 20:30. Samo tudi če imajo ta namen, naj mi do 19:30 sporočijo, da jih za R razvrstim v grid. (beri steam ID)

Drugače bom pa server pred QR in R resetiral (Kunos zadeve). Grid start time bo 3min za QR. Za R pa rabim 5 min za nastavitve in zopet 3 min ca connectanje. Na Teamspiku (navodila tukaj), ki ni obvezen, se bomo slišali. Tu na forumu in v igri pa bom še tekstovno obveščal.

Kako naj pa vozim :shock:

Uredil - mancSLO