ingange 379 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 To sploh niso problemi plp ja ali ne. Problem je najti 5 sec da prikjučim ostalim in da ne bom sam hotlapal na zadnjem mestu. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 4, 2016 Avtor Share Napisano May 4, 2016 (urejeno) Super odziv članov foruma, res si nisem predstavljal, da se nas bo toliko nabralo. Sploh zaradi tega, ker smo dirko razpisali malo manj kot en teden pred pričetkom. Računal sem da nas bo malo nad 10., sedaj nas je pa že skoraj 20. Od tega je 5 članov, ki se niso prijavili v BMW cup. Če je kdo v dilemi ali bi vozil ali ne. Dirkaški format smo si zamislili z namenom, da privabimo nove voznike. Pomaknili smo jih naprej, da tudi sami doživijo borbe z bolj izkušenimi člani foruma. Če se slučajno znajdete v kontaktu z drugim dirkalnikom pa tudi ni panike saj imamo poškodbe avtomobilov nastavljene na nizko raven (25%) Lahko se pa že pred prijavo, preizkusite na serverju, ki je postavljen 24/7, največ voznikov se zbere okoli 20.00 ure. Prosim le da uporabite svoje pravo ime, saj nekatere člane foruma moti da vozijo z vampirji. Čakamo na 20 prijavo Uredil May 4, 2016 - alkoro 4 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 Fun dirke bi itak morale postati naša redna praksa. 5 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 Hvala, za nizek poškodbeni model Sem ga že zadnjič dodobra stestiral, ko me je odneslo preko enega robnika in sem se odbijal, kot Latoya od khm.... Skratka, fino to Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Kak cm manj od Sebastiana . Nekaj prostora je še! 4 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Ej, Marjan, noro dobro bremzaš globoko v ovinek vse do apexa. Bravo. Dobro zgleda. 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Tole dirko bo pa treba danes strimat. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 (urejeno) A jutri misliš. Če boš kaj naštimal v vezi tega, bi te prosil za link. Nekaj prijateljev me je kontaktiralo, če se kje lahko gleda to, pa samo debelo gledam, ker sem noob for that! To za strimat mislim. Uredil May 5, 2016 - mancSLO Tist kadi je blo za video, hehe... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Ja jutr...dnevi so mi mal zmešani v glavi ker sem glih s šihta in se mi mal blede Upam da bom zmožen vozit jutr Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Dober trening danes. Nastavitve serverja dopuščajo tudi manjše prerivanje . Nekaj vrtenj je bilo, pa nekaj poznih zaviranj, ampak je šlo. Glede dolivanja goriva malo probajte prej, da ne bo odvečnih težav. Malo kurjaške: Me zanima, do kam lahko pridejo oni od zadaj v osmih krogih QR. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 5, 2016 Share Napisano May 5, 2016 Do Eau Rouge-a L1 (skor) ziher 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 5, 2016 Avtor Share Napisano May 5, 2016 Lahko kdo naredi Grosjeana pa tud do Eau Roug-a ne prideš Anywayz današnji hitri krog: In car settings: TC: 9/12 Brake bias: 61% 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 (urejeno) Glede tega PIT se pojavljajo vprašanja. Mogoče še enkrat link in ostalo: http://www.racedepartment.com/downloads/pitconfig.8032/ Razpakiraš in daš: - mapo Pitconfig tule: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa\apps\python - ikonici pa v C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\gui\icons 1. Ko pridete v igro, greste v Options/General in ga enablate. 2. Ko ste v igri, poslajdate z miško na desni rob ekrana in ga na seznamu app-jev poiščete in vklopite. 3. Nastavite si lahko 4 prednastavitve. Nastavitev 1 npr. je lahko 25l goriva in menjava gum ... 4. Ko boste pripeljali v bokse, se ustavite pred svojim boksom in app vam postori svoje glede na prednastavitev: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Drugače, če nočete te dodatne aplikacije iz racedepartment, privzeto v igri tudi deluje. Samo v boksih, ko se ustaviš, je treba klikat, pa gre nekaj časa pač (ti ti ti Kunos). Torej. Ko prideš v svoj boks, lahko hitro naklikaš tudi brez te app. Odpre se ti tole: Tu pač naklikaš, kaj bi rad in potrdiš s confirm. Uredil May 6, 2016 - mancSLO 2 Citiraj Link to post
123 91 Napisano May 6, 2016 Share Napisano May 6, 2016 Pridem, Jan Aleksandrov 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts