Skoči na vsebino

BMW GT2 @ Spa Francorchamps || 6.5.2016

alkoro

Recommended Posts

Ja, malo pa res, @Matjaž Murn . Ampak kot sem dva posta višje zapisal, ni panike. Do jeseni bo še toliko priložnosti, da lahko vse sprobamo. Če mene vprašaš manjka safty car, pa ne rabiš nikomur ballasta dajat.

Kar me trenutno skrbi je moj net, da bo tekoče delalo. To je edino.

Kar me pa veseli, pa so nova imena na start gridu [ok].

A ja, pa tole:

jan-oblak.jpg

Uredil - mancSLO
  • Odgovori 152
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aja, sej lahko je tud nedelja, standardni BMW timing. Sem predlagal petek, ker sta z Alenom zadnjič izbrala očitno zelo všečen termin. RRT je trenutno preokupiran, ker je mošteveni IT masterchief

Fun dirke bi itak morale postati naša redna praksa.

Super odziv članov foruma, res si nisem predstavljal, da se nas bo toliko nabralo. Sploh zaradi tega, ker smo dirko razpisali malo manj kot en teden pred pričetkom. Računal sem da nas bo malo nad 10

Delni namen dirke je potestirat možnosti za prvenstvo. Osebno bi vključil PLP in false starte. Poleg tega je eau rouge vreden cca 0.5s brez PLP. Še kakšen ovinek po +0.2 bi se našel brez PLP. Res, da je FUN dirka. Po drugi strani gremo tekmovat in ne v Portorož na sladoled. Prijatelji pa smo vse do T1. Od tam naprej je druga zgodba :)

Če je dobro za F1 bo tudi za naš fun race (eau rouge) :D :
2%2B%2528Lap%2B33%2529%2BX4.png

Mislim da se ni potrebno bati, da bo nekdo vsak krog vozil naravnost v eau rouge. 

Glede ostalih ovinkov je pa tako. Vsi imamo iste pogoje. Če si pogumen in greš do roba steze boš pridobil na času, če zapelješ izven steze pa boš veliko izgubil. 

V kvalifikacijski dirki pričakujem, da se tisti spredaj borite za svoje pozicije z vsem racecraftom, ki ga premorete.[it]

P.S.
Okolih 8ih zvečer se na testnem serverju nabere cca 8+ voznikov
Če je želja po PLP startu tako velika, se lahko dogovorimo in izpeljemo en testni štart.

Marko, glede PLP smo obdelali par postov višje. Dej no...

To da bi bil pa rad pred mano, pa vem. Sem na tvoji iracing GT3 dirki po P pod gas eno M10 matico podstavil, saj se mi je zdelo, da se iz BMW- ja zelo sočne besede slišijo:D.

Pred 2 urama , alkoro je napisal:

Če je dobro za F1 bo tudi za naš fun race (eau rouge) :D :
2%2B%2528Lap%2B33%2529%2BX4.png

Če je želja po PLP startu tako velika, se lahko dogovorimo in izpeljemo en testni štart.

Ja kako? Pol boste moral imet PLP prižgan in ne bost mogli sekat! [krniki]

Pogoji so vaši, kakor boste dejali, tako se bo pa dirkalo, važno da se :)

Sem pa tudi sam za PLP, predvsem zaradi samega začetka dirke, ko bomo še na kupu in bo tam vse počez letelo, če bo nekdo peljal pravilno, neka kamikaza pa počez....

Tudi jaz sem za PLP zaradi false starta, za ostalo ga pa pač ignoriramo. Najboljše, da bi res preskusili kak dan prej, kot si predlagal.

Marko, samo za info glede časov na live timingu. Ne samo PLP ampak tudi ptracker močno vpliva na to. Tisti, ki vozijo brez, nimajo nikakršne omejitve in zapiše čisto vsak čas (lahko eau rouge pelješ naravnost), dočim pri tistih, ki imajo vključenega, ptracker upošteva dokaj podobne omejitve, kot PLP.

Uredil - bofu

Marko, da te ne bo toliko matralo, kako nova verzija plp-ja deluje. Nič posebno takega, da bi sedaj dva dni pred dirko nekaj spreminjali. Pač plp aplikacija štartno proceduro zamakne za nekaj sekund. Če imaš plp vklopljen, te pač ob prezgodnjem štartu pošlje skozi bokse. Jaz sem na zadnji Makomi sprobal to [Joj]. Po pravilih pač [Joj].

Če ima kdo na non oficial dirki posebno željo sekat Eau Rouge, naj pa ga. Lahko ga tudi na video po dirki damo [owje]...

Uredil - mancSLO