Skoči na vsebino

BMW GT2 @ Spa Francorchamps || 6.5.2016

alkoro

Recommended Posts

Včeraj je bilo TOP ŠIt, bi rekli tele ta mladi :) Avto se lepo vozi, setup je bil iz kroga v krog bolj razumljiv, edino proga in njene omejitve so bile malo bolj problematične :) Ravno tako so bili že lepi boji, tako da bo v petek zanimivo, ko bo poln grid [opa]

• Odgovori 152
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aja, sej lahko je tud nedelja, standardni BMW timing. Sem predlagal petek, ker sta z Alenom zadnjič izbrala očitno zelo všečen termin. RRT je trenutno preokupiran, ker je mošteveni IT masterchief

Fun dirke bi itak morale postati naša redna praksa.

Super odziv članov foruma, res si nisem predstavljal, da se nas bo toliko nabralo. Sploh zaradi tega, ker smo dirko razpisali malo manj kot en teden pred pričetkom. Računal sem da nas bo malo nad 10

Ne, ker polovica dirkačev ne vozi s PLP on. Lahko se zmenimo in sami poizkusimo na serverju 

Pa načeloma smo se zmenil, da PLP sekanj ne bomo upošteval, ker je le FUN race.
Še vseeno pa ni treba zato eau rouge sekat ravne :lol:

@57X. Ker je kar nekaj novih dirkačev prijavljenih, smo si zadevo zamislili čim bolj enostavno. Do jeseni [iz] bo še obilo priložnosti za potestirat ostale kombinacije in app-je.

PLP na tej dirki torej ni obvezen in se ne upošteva. Bo pa do dirke "BMW GT2- FIX set- mandatary PIT- 8 laps" server.

Fast varijanta, pa za PIT sprobat. Pa trenutne vaše štartne pozicije so nastavljene.  Da malo naštudirate, koliko na štartu reskirat v La Source.

Če komu start grid ne štima, naj mi pove, da popravim steam ID or something...

Uredil - mancSLO
Pred 1 uro , 57X je napisal:

Dobr smo ga žgal ja :)

@mancSLO kaj pa če bi v petek potestirali še sekundarni štartni sistem od tanove PLP aplikacije, ki dopušča false start?

Se strinjam z 57X glede štartov. Tok smo/ste si (nekateri) želeli, da bi omogočili false start, zdej, ko pa ga PLP dopušča, ga pa nočete uporabit. Ne razumem tega...Sej aplikacija dela dobro. Nisem še zasledil, da bi imel kdo z njo težave. Alen, tut ta odgovor, da je ne bomo uporabili, ker je polovica dirkačev ne uporablja je pa tut [Joj]

OK, če se je Dizel Race Team, ki dirko organizira, tako odločil, bom to seveda upošteval, bi pa tut jaz želel sprobat nov štart, če boste ostali za...[ok]

Jao, pa ne benz, pa ne gume, pa ne PLP.. zarad novincev. A komp znajo prižgat? :D

Ok, mal heca ;) Se mi zdi, da bo v kratkem težko nabrat še enkrat tolk interesentov (js sm vzel dopust btw :) ), tako, da Dizelaša vseeno premislita še enkrat.

Aleš, toliko po glavi se ti ni treba toučt. Saj fix smo že prilagodili željam. 

Dizelaši smo trije, Gašper. Spet bo sejnina. [iz]

Pa kaj ta novi PLP dopušča, vama lahko iz prve roke povem. Sem sprobal na zadnji MAKOMI.

Uredil - mancSLO

@mancSLO, hehe. Vidim, da boš počasi izkusil kako izgleda bit v koži organizatorja :D Nobenmu nič prav ... [buzara]

Fantje - to je ena dirka. Tako so se pri Dizlu odločili, dejmo se pustit presenetit, ker nikol ne bo za vse prav. Jaz sem prepričan, da bo super.

Jaz bi samo prosil, da se na serverju predstavljate s pravim imenom in priimkom. Dikrat proti vapirjem, brain stormerjem, EAG2839, ipd nima smisla. Gre se za to, da vas pol lahko tožim zaradi dotika. :)