Rokovnjac 783 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Včeraj je bilo TOP ŠIt, bi rekli tele ta mladi Avto se lepo vozi, setup je bil iz kroga v krog bolj razumljiv, edino proga in njene omejitve so bile malo bolj problematične Ravno tako so bili že lepi boji, tako da bo v petek zanimivo, ko bo poln grid Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Dobr smo ga žgal ja @mancSLO kaj pa če bi v petek potestirali še sekundarni štartni sistem od tanove PLP aplikacije, ki dopušča false start? 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 3, 2016 Avtor Share Napisano May 3, 2016 Ne, ker polovica dirkačev ne vozi s PLP on. Lahko se zmenimo in sami poizkusimo na serverju Pa načeloma smo se zmenil, da PLP sekanj ne bomo upošteval, ker je le FUN race. Še vseeno pa ni treba zato eau rouge sekat ravne Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Sem mislil, da je PLP obvezen za AC. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Obvezen je bil samo v našem BMW prvenstvu (pa najbrž še prej v GT3). Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 (urejeno) @57X. Ker je kar nekaj novih dirkačev prijavljenih, smo si zadevo zamislili čim bolj enostavno. Do jeseni bo še obilo priložnosti za potestirat ostale kombinacije in app-je. PLP na tej dirki torej ni obvezen in se ne upošteva. Bo pa do dirke "BMW GT2- FIX set- mandatary PIT- 8 laps" server. Fast varijanta, pa za PIT sprobat. Pa trenutne vaše štartne pozicije so nastavljene. Da malo naštudirate, koliko na štartu reskirat v La Source. Če komu start grid ne štima, naj mi pove, da popravim steam ID or something... Uredil May 3, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Pred 1 uro , 57X je napisal: Dobr smo ga žgal ja @mancSLO kaj pa če bi v petek potestirali še sekundarni štartni sistem od tanove PLP aplikacije, ki dopušča false start? Se strinjam z 57X glede štartov. Tok smo/ste si (nekateri) želeli, da bi omogočili false start, zdej, ko pa ga PLP dopušča, ga pa nočete uporabit. Ne razumem tega...Sej aplikacija dela dobro. Nisem še zasledil, da bi imel kdo z njo težave. Alen, tut ta odgovor, da je ne bomo uporabili, ker je polovica dirkačev ne uporablja je pa tut OK, če se je Dizel Race Team, ki dirko organizira, tako odločil, bom to seveda upošteval, bi pa tut jaz želel sprobat nov štart, če boste ostali za... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Jao, pa ne benz, pa ne gume, pa ne PLP.. zarad novincev. A komp znajo prižgat? Ok, mal heca Se mi zdi, da bo v kratkem težko nabrat še enkrat tolk interesentov (js sm vzel dopust btw ), tako, da Dizelaša vseeno premislita še enkrat. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 (urejeno) Aleš, toliko po glavi se ti ni treba toučt. Saj fix smo že prilagodili željam. Dizelaši smo trije, Gašper. Spet bo sejnina. Pa kaj ta novi PLP dopušča, vama lahko iz prve roke povem. Sem sprobal na zadnji MAKOMI. Uredil May 3, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Ok, no false start then. btw setup je pa zelo cool Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Setup je super ! Kolko so pa časi taki nekje medium ? 2.25.xxx kje je to ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 @mancSLO, hehe. Vidim, da boš počasi izkusil kako izgleda bit v koži organizatorja Nobenmu nič prav ... Fantje - to je ena dirka. Tako so se pri Dizlu odločili, dejmo se pustit presenetit, ker nikol ne bo za vse prav. Jaz sem prepričan, da bo super. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Jaz bi samo prosil, da se na serverju predstavljate s pravim imenom in priimkom. Dikrat proti vapirjem, brain stormerjem, EAG2839, ipd nima smisla. Gre se za to, da vas pol lahko tožim zaradi dotika. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Sej server ni zaklenjen @MarkoP 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts