Skoči na vsebino

R3E WTCC @ Hungaroring || 28.4.2016

Tomaž Eržen

Recommended Posts

Da bo čim bolj nejasno bo v temi pisalo hungaroring, na serverju je pa red bull ring

Edit: Ker tudi R3E še nima MP vmesnika dokončno poštimanega, sem spremenil ime serverja na: slo-racing WTCC

Sever online

Uredil - enjoyer83

Nekako mi ne uspe replaya od multiplayerja dobit pa sem single malo drajsal. Ali se da skenslat tiste table za zaviranje, ki jih vidiš ko voziš. Sicer je uporabno ampak ne zgleda? Janko me šiša za 7 sec per lap. Pa še en čudn avto ima :o, da ga za set ne morem žicat :P...

Ps.: predno štartate, si nastavite ffb, će ne je štala.

A ja. Bi se prijavil, pa ob četrtkih zvečer ne gre...

Uredil - mancSLO

Heh, včeraj sem videl, da imam Cruza iz WTCC2013 prvenstva in tako na server nisem mogel. Vseeno sem odpeljal nekaj krogov offline. Zadeva dobra za strest nekaj stresa na hitro iz sebe.

@mancSLO, samo springse daj na več, to je vse kar jaz naredim. Pa še to: Sem videl da pelješ v prenizkih prestavah skoraj vse ovinke, pol pa ko daš gas gre vedno vse naravnost, saj je tolko HPjev na sprednjih kolesih, da samo drajsa ko daš gas, če kolesa niso naravnost... to še poštudriaj pa bo. :)

Table za zaviranje ugasneš v Graphics settings / brake markers OFF (al nekaj podobnega)

Škoda da te ni ob četrtkih, boš pa kakšno nedeljo ;)

Včeraj sem mel takšne dirke z dvema na public serverju WTCC2015 @ SPA, kot ze dolgo ne :)

Uredil - PEK