silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 Zelo lepo napreduješ!! Kaj imaš to kakšen načrt ali kar iz glave delaš? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 15, 2016 Share Napisano May 15, 2016 (urejeno) Glej da boš tist les iz beltonom pa beltopom poštrihal....☔ Uredil May 15, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano May 16, 2016 Avtor Share Napisano May 16, 2016 (urejeno) Vse nastaja lepo počasi iz glave. V startu sem imel načrt, ampak ko začneš enkrat delat privre toliko idej. Ja tisti les je samo prvizorično tam. Bo tudi na koncu ampak pobrušen v neko obliko da ne bo toliko izstopal. Pa tudi prbarvan bo ker poleti ko je vroče in se potimo se ne napije Uredil May 16, 2016 - ingange Manjkajo mi črke na tipkovnici Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano June 19, 2016 Share Napisano June 19, 2016 Je že kak napredek? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 17, 2016 Share Napisano July 17, 2016 Goran daj nam postreži z slikami Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano July 17, 2016 Avtor Share Napisano July 17, 2016 Ni kaj pokazat . Sem bil prepočasen in me je realnost prehitela . Hišo v kateri sem ustvarjal obnavljam , in sedaj je v rasulu pa nimam več kje delat . Ko se prah poleže nadaljujem . Lahko pa nalepim slike oguljenih sten Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 27, 2016 Avtor Share Napisano November 27, 2016 Eko ponovno se malce stvari premikajo . Odločil sem se da bom montiral trenutno samo gas in bremzo . Pedale sem sestavil da jih stestiram preden nadaljujem . In še serča da sem . Vzvod na bremzi je bil prehud ! Preveč je ojačal pritisk na load cell in je bilo potrebno čisto malo sile da si ga preobremenil . Zato sem se odločil popolnoma spremeniti princip delovanja , in zadevo poenostavil v nulo . Na ponovnih testih se je odločitev izkazala za pravo ker je zadeva delovala precej dobro . Hotel sem samo malce stestirat pa sem not pado za 3 ure . Pa še malo slikovnega gradiva : 7 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 29, 2016 Avtor Share Napisano November 29, 2016 Po barvanju je sledilo sestavljanje : Citiraj Link to post
Popular Post ingange 379 Napisano November 29, 2016 Avtor Popular Post Share Napisano November 29, 2016 (urejeno) In izdelava podstavka : Sedaj se podstavek barva , pol sledi končna sestava , izdelava škatle in razdelilca za kontroler. Pol pa ......... Uredil November 30, 2016 - ingange 11 Citiraj Link to post
treker 139 Napisano November 29, 2016 Share Napisano November 29, 2016 Odlično Goran!! Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 30, 2016 Share Napisano November 30, 2016 Če bi vse skupaj izdelal iz lesa, ni vrag da nebi šlo kot za med na kakem Kikstarterrju Hec, zadeva je prav fantastična! Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 1, 2016 Avtor Share Napisano December 1, 2016 Eko projekt zaključen . Prvi vtisi odlični ! Ne pretiravam če rečem da je občutek boljši kot sem pričakoval . Vso kablovje je spravljeno v leseni škatli na sredini . Prav tako potenciometer ki uravnava občutljivost load cella . Novi projekt že na vidiku ? 7 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 1, 2016 Share Napisano December 1, 2016 Škoda sam da nisi še kr sklopke naredu, drugač pa top. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 1, 2016 Share Napisano December 1, 2016 Zgleda dobr. Zarad tega heel plate me spominja na pedala od T500RS Kako to, da si tako narazen postavu pedala? Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 2, 2016 Avtor Share Napisano December 2, 2016 @zamex23Sklopka je narejena . Če se v prihodnosti odločim da jo potrebujem jo bom zmontiral zraven . Vendar mi sedaj to zadošča , je pa res da na pogled bi vse delovalo dosti lepše če bi bile namontirane vse 3 stopalke . Vendar sem se odločil za praktičnost pred izgledom . @Matjaž Murn Na sliki je res videt da so pedala skoraj pol metra narazen .Optična varka . V resnici je med njima samo 19cm . Je pa to več kot je bilo na G27 , tam sem imel bremzo na levi strani in je bilo razmaka 15cm . Malce sem probaval pa se mi je ta širina zdela kar komot . Zdaj pa ostane še samo trening trening trening ..... Citiraj Link to post
Recommended Posts