Skoči na vsebino

GT3 @ Monza || 21.4.2016

markop

Recommended Posts

• Odgovori 45
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Potek 21.4.2016 - ČETRTEK 20:30 - Trening (40 min) 21:10 - Kvalifikacije (20 min) 21:30 - Dirka (60 min) Server: slo-racing.com FUN Geslo: sloracingir Ta teden je

Mi pa ni jasno kako greš skozi Ascari tako čez. Kapo dol. Prvi ovinek v levo je pri meni še ok, pol mi BMW noče menjat tako hitro smeri v desno. Izhod v levo je pa skozi survival mode z zadkom. Včasih

Sorry , včeraj ni znesel. Tako je to,če te pokliče kolega in reče greva na pir ti moram nekaj povedat, potem pa obelodani da bo foter . Dokler ne zmanjka v vseh kafičih pijače pač ne moreš domov

Posted Images

Marjan, včeri mi je ta tvoj Mclaren dal popra. Če sem bil tik za tabo sem te dohiteval, čim sem šel izven zavetrja te nisem mogel več prehitet. Zadnje krilce na 0 pa še kar težava. Toe tudi blizu ničle, "rake" pa zgolj 10mm. Pa še kar težava po ravnici.  Z BMW je zgleda trik nabrat toliko prednosti (lesmo 1 & 2 ter Ascari), da te drugi po ravnici ne prehitijo. Zanimivo bo.

262 sem beležil včeraj. Danes potrdim.

Problem je v tem, da če uporabljam "standard gear" gre avto do limiterja čim sem v draftu in ni šans da koga prehitiš. Če daš "tall gear" si počasnejši brez drafta.

Sicer pa mislim ,da sta moj glavni problem 1. in 2. šikana. Še nekaj dni je za izpilit.

Marjan je z Mclarnom šel mimo mene, da sem se prehladil kolko je pihalo.

Uredil - MarkoP
1 hour ago, MarkoP said:

Marjan, včeri mi je ta tvoj Mclaren dal popra. Če sem bil tik za tabo sem te dohiteval, čim sem šel izven zavetrja te nisem mogel več prehitet. Zadnje krilce na 0 pa še kar težava. Toe tudi blizu ničle, "rake" pa zgolj 10mm. Pa še kar težava po ravnici.  Z BMW je zgleda trik nabrat toliko prednosti (lesmo 1 & 2 ter Ascari), da te drugi po ravnici ne prehitijo. Zanimivo bo.

A ne gre krilce pri BMW tudi v minus ? 

Verjamem. BMW nikol ni bil najhitrejši po ravninah, vedno je pridobival v ovinkih, vsaj v sezonah ko sem jaz vozil GT3.

Se vidmo kasneje na kakšnem treningu ?

Danes so si na IR omislili deployment patch-a:

Thu 2016-04-21 0700 Hosted Sessions Unavailable* 
Thu 2016-04-21 1300 Service Unavailable 
Thu 2016-04-21 1600 Service Restored

Naš čas je UTC + 2. Načeloma naj ne bi oviralo dirke. Zgolj v vednost, da bo treba najprej zdownloadad posodobitev zato dejte to malo prej naredit, če je možno.

Patch bo verjetno naslovil težave z in-sim chatom.

EDIT: Dobili smo tudi natančno vremensko napoved: zrak 19°, pretežno jasno. 

Uredil - MarkoP