Skoči na vsebino

ST: 1. - Brands Hatch Indy, 8.5. 2016

Recommended Posts

bom probal poštimat začasno, stalni server je ta vikend menjal lokacijo, zato je trenutno offline...

edit: začasni teamspeak server je online
erzen.ddns.net
sloracingts

probajte in javite če dela...

Uredil - enjoyer83
  • Odgovori 44
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvala vsem za udeležbo! To je bilo superca, res da je proga mal težka in smo se razpotegnl, sam borbe pa loveljenje je blo pa skos. Sm mislu da se mondeotov ne sliš, sam ubistvu sam jst nism meu fa

Neuradni rezultati (Breliha je sram očitno, ker je brez imena :D) Zanimivo je bilo, mokre quali, potem pa 2 suhi dirki. Na prvi sem si vzel preveč časa v ozadju, zaključil tik za zmagovalcem. V R

Kdaj bo server online za malo probe novega dirkalnika?

Men je stirkrat crashal, pol sem se prijavil pa sploh ni blo vec avtov ta pravih. Zdej ne vem zakaj mi je kresal ker v petek ni niti enkrat...sem dal pa danes tisti hotfix gor pa neki sem se s kurcevim profilom igral ker nisem imel pravega imena...nic jaz se ne mislim zivcirat vec.

Ja. Bi bli n TSju bi slišal da smo spremenil na 2006/07, ker nas je bilo pač že roliko na kupu, da nismo zastonj prišli. Smo se kar fajn brcal. :) Zdaj bom poskusu najt rešitve za ta ST, ker videt je biu problem nad 10 ljudi. Najbrž kakšn duplikat česa, kaj jest vem.

Se pa oproščam vsem udeleženim, ni bilo možno predvideti. Mislim, da imam lažjo rešitev, ampak potem izgubimo Alfa Romeo in BMW. Če vam je to vredu, se lahko dirko ponovi s pravimi avti čez 14 dni.

Uredil - Arne Dopudja
  • 3 weeks later...