ArYeS 43 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Tale tvoj štart je pa mejil mal na jump štart Hvala za video 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 24, 2016 Avtor Share Napisano May 24, 2016 @ArYeS - je zelo blizu ja Sem pogledal tudi slow-mo... Če gledaš kdaj on roko s prsti spusti - takrat sem startal. Pol sekunde za tem pride pa zastava No, pridobil nisem veliko, ker sta me lepo zaprla. Super dirka je bila. Takoj bi ponovil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 24, 2016 Share Napisano May 24, 2016 Evo, pa ste mi rekli zadnjič na Dizel dirki, da naj PLP štart probamo. Ps.: Kaj je sedaj, ekipe? Da ne bo prej novo prvenstvo, predno vsaka eno dirko ne organizira. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 25, 2016 Avtor Share Napisano May 25, 2016 @Simmoniti, @Darjan87, @alkoro Za vas imam še pokale in nekaj daril. Javite se mi na ZS, da se dogovorimo glede prevzema. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano May 25, 2016 Share Napisano May 25, 2016 Sodniška ekipa je odločila, da ni bilo prehitrega štarta...na žalost Super dirka je bila, pa druženje na splošno. Smo spet par novih članov spoznal... Hvala za organizacijo eventa, pa upam, da se spet kmalu srečamo! 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts