AliBuggy 1 008 Napisano March 25, 2016 Share Napisano March 25, 2016 (urejeno) ce je pa kdo res tak junak, da se upa toxiciran tale finski rollercoaster odfurat....dobi od mene domace pripravljen malinov eliksir z esenco po bukovih drvih Uredil March 25, 2016 - AliBuggy Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano March 26, 2016 Share Napisano March 26, 2016 Brez takih in drugačnih substanc, prosim. Bo treba doping kontolo uvest. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 27, 2016 Share Napisano March 27, 2016 (urejeno) pojedel par cevapov in cebule in se zadovoljen podal dokoncati se preostanek. Kaj se je izluscilo? Pod crto je bilo takole: pokanje gum, prevracanje in posledicno poplnoma neodziven avto. Naj slike povejo vec...rezultat je porazen na casu Srecno se ostalim, Mare tebi pa vse cestitke! Uredil March 27, 2016 - AliBuggy 4 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 27, 2016 Share Napisano March 27, 2016 Dober si ga spimpal ali 1 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano March 27, 2016 Share Napisano March 27, 2016 Taki gas, da je kar iskrilo na makadamu :D, šalo na stran, je nekak tak da če greš "potešen" se to rado dogaja,.. :\ Dajmo ostali, gasa. Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano March 27, 2016 Share Napisano March 27, 2016 ja sej tak bi bil tudi moj auto ma sm rajsi pustu stat use skupi bo slo pa v nemciji boljse...Ali, jst mislim da je cas da se pokaze Maretu kako zgleda bronasta barva, kaj pravis? 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 28, 2016 Share Napisano March 28, 2016 PIsmu tezka bo Nivek. Maretova dominaca ni vec nakljucje. Tip ima stvar pod kontrolo a je to zaradi setupa, treninga in talenta sploh nima veze...tudi ce mu sreca z malinam in gumam ni ravno prijateljica, se mu se vedno uspe vrniti na podium. Mene ga je ze malo strah...mogoce je borg tko kot Fizik Citiraj Link to post
FiZik 37 Napisano March 28, 2016 Share Napisano March 28, 2016 ..Tud jst na koncu... Bolj švoh je blo tole vseskp...precej majhnih napak pa tud ene dve večji, k sta me koštal dobre pol minute skup pomoje. Obe v drugem delu, tku da Simmoniti, lepo priložnost maš tokrat... Drgač pa avto že hmal ni biu več popravljiv...vse zvito, lučke svetile, itd... Na srečo je zdržal do konca...enako velja tud za gume glede na to kaj so mogle prestajat tle... Drgač pa mare87 vsaka čast...k sm vozu drugo polovico sm biu parkrat kar pošteno presenečen. Vidu sm, da ni nobenga WRC še zravn, pa vseeno cajti zlo blizu mojim (kjer sm vozu pretežno brez napak, drgač si me itq prehitu... ). Mamo srečo, da te ni med WRC-ji...še... . Še en video z zadnjega brzinca: https://www.youtube.com/watch?v=DZ0J_drmq2E Pa srečno tud ostalim, ki boste še vozili... 1 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano March 28, 2016 Share Napisano March 28, 2016 Pred 6 urami , AliBuggy je napisal: PIsmu tezka bo Nivek. Maretova dominaca ni vec nakljucje. Tip ima stvar pod kontrolo a je to zaradi setupa, treninga in talenta sploh nima veze...tudi ce mu sreca z malinam in gumam ni ravno prijateljica, se mu se vedno uspe vrniti na podium. Mene ga je ze malo strah...mogoce je borg tko kot Fizik haha je res ja...ni po nakljucju vsega zmagal...je spisal program da vozi namesto njega je sprgramiral se par napak da nebi posumli kar se tice pa Fizika in tudi Simmontija pa nevem...nemorem...neznam kaksn posamezen stage se ampak cel rally s takim tempom... Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano March 28, 2016 Share Napisano March 28, 2016 Končano, sicer brez kakšne večje napake, vendar s precej majhnimi, ki so me stale skupaj kakšnih 20 sekund. Na koncu se mi je sicer ponudila priložnost, da prevuamem vodstvo, vendar avto enostavno ni šel več dovolj hitro, da bi ujel še tistih par sekund. Sicer sem pa vesel, da se je izteklo tako, kakor se je, še posebej, ker so mi danes zjutraj v igri izginile vse lige (okrog 15), v katerih sem sodeloval. Hvala Arneju, ker me je postavil nazaj, da sem lahko tole dokončal. Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano March 29, 2016 Share Napisano March 29, 2016 Odpeljano, tudi jst ogromno napak nekje na polovici še prebita guma in sm reskiral vožnjo po prazni do cilja vendar sm vseeno ohranil varno razdaljo do mare87 in tako zadržal P3 do konca relija. U glavnem najtežji rally u sezoni zame osebno...se vidimo u Nemčiji 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano March 29, 2016 Share Napisano March 29, 2016 Zdel se mi je sorazmerno lep dan, dokr se nism spounu da morm še to jebo odpelat. 3 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 29, 2016 Share Napisano March 29, 2016 hehe...poznani obcutki ja Arne, ko kuzla u rt skace Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano March 29, 2016 Share Napisano March 29, 2016 Še kr optimistično lotu, nekako speljal do SS2, se lotil gledat replaya, zmrzne špil nakoncu replaya. Hvala lepa, grem igrat špile ki delajo. Citiraj Link to post
Recommended Posts