Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Fajn dirka, proga je ful huda, je pa bil problem, ker nisem nič treniral in nisem poznal proge, posledično sem imel tudi malo morje izletov. Bi pa samo opozoril, da se med tekmo naj ne piše, sicer so res vsi že končali, jaz pa sem še vozil zadnji krog in me je to pisanje čisto zmotilo (že tak sem bil pod velikim pritiskom zaradi izletov) in sem posledično skuril motor.

• Odgovori 236
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

se oproščam, ampak nisem mogel dirkati tokrat! Naslednilč mogolče! ;)

Sej prav. Je vsaj nekdo drug zmagu za spremembo :twisted:

Drugače pa dobra dirka. Z 6. mestom kar zadovoljen, ker sem prve kroge na tem dirkališču odpeljal šele na kvalifikacijah zaradi problemov z PC-jem (je fasal virus, pa zvok ni delal), ki sem jih odpravil šele 15 min. pred koncem kvalifikacij.

Rečmo da sm jst tud zadovoljen s 4. mestom, čeprav sem štartal s 1. mesta. Se pa vedno najde kakšen, ki me vsaj enkrat zrine s ceste, tako da nikoli ni dirke, na kateri bi lahko mirno obdržal svoje mesto, ampak se moram vedno boriti za izgubljena mesta. Škoda.

Se pa vedno najde kakšen, ki me vsaj enkrat zrine s ceste...

Tut nama z JeZn-im se je to zgodilo. A ne MARKO MEJAK icon_twisted.gif:twisted::twisted:

Oba naju je zrinu ven naenkrat. No, ampak sva mu pol pokazala, da sva hitrejša in ga še 1x LEPO prehitela.

Še dobr da je predsezona :mrgreen:

Meni je pa to dirkanje u ClioCUP prav zakon. Je res da je dosti dotikov, vendar se mi zdijo zelo športni. No vsaj meni se ne dogaja to da en res zanalašč prleti v tebe.

Razen včeraj ko sem fasal na koncu ciljne ravnine, ko me je Marko M. nabasal; sam je bil brez odbijača pa najbrž mu ni bremzalo kot bi moglo - zato mu oproščam. Pa tudi smo bili toliko naprej da nisem zgubil mest, sploh ker je tudi Aleta ven zbil.

Je pa res da če tu želiš prehitet moreš bit vsaj malo "umazan", ker na lep način ne prideš mimo. No, dotiki bok ob bok, te jst štejem za sportne dotike narejene v žaru borbe.

Res lepa dirka včeraj, kljub 5. mestu sm se fajn imel, najprej smo se spredaj malo gurali... Pol sm zaostal je Novak pršu pa sva imela par zanimivih krogov, kasnej je prišel Ale, pa še Marko M. brez odbijača... Pestro do konca :wink:

Celo pizdarijo sm naredu tm ja :x Mi en krog pred tem rit pobralo in me odneslo v zid pa se je pol avto neki čudno obnašu, par ovinkov normalno na nekaterih pa kr neki spredaj drselo, da sm se mogu cjazit čez ovink, na bremzanju pa lih tko :|

Men je blo tudi zanimivo. Štart s 6. mesta, kmalu se znašel v vodstvu, ki pa ni blo neki dosti časa k me je prehitel Igor. Pol je trajal boj za drugo mesto do konca dirke. Neki časa je bil Marko z nami pol pa je zaostal. Kusic je bil hitrejši a mi ga je uspel zadrževati na ključnih mestih....vse do 3 ovinke pred koncem ko me je prehitel. Iz zadnjega ovinka sem se zapeljal v zavetrje vendar mi je zmanjkalo proge in na koncu zgubu za manj kot desetinko.

Glede ruvanja: mislim da ga je krnekaj več kot v wtcc. Nekateri so kar sumljivi (na tej dirki sicer nimam pripomb, je blo pa na prejšnjih).. bi pa še neki reku:ko so kvalifikacije in se ti hitro približuje nekdo ki je 5 mest višje od tebe, mislim da je lepo če ga spustiš predse in ne da se dajaš do zadnjega kot bi bla dirka in mu tako uničuješ hitre kroge..:?

.. bi pa še neki reku:ko so kvalifikacije in se ti hitro približuje nekdo ki je 5 mest višje od tebe, mislim da je lepo če ga spustiš predse in ne da se dajaš do zadnjega kot bi bla dirka in mu tako uničuješ hitre kroge..:?

Čakej mal...A zdej, če si ti na kvalifikacijah 5 mest boljši kot jaz bom moral pa jaz svoj hitr krog uničt zato da se bom tebi umaknu. KAR MISLI SI :evil: Če sem pa na počasnem krogu se pa vedno umaknem!

Tukaj si ga pa fajn mimo udaril :!:

Je kar nekaj dotikov tukaj ja....na srečo je igra glede tega malce bolj realistična kot Race 07, saj ne letiš prec po gobe ko se te nekdo malce dotakne. Je pa res, da je prou carsko tako vozt. Pa še vedno imaš nekoga na grbi, tako da cel cajt švicaš.

Se pa ne strinjam s tem, da ne se ne da lepo prehitevat....zelo lepo greš lahko mimo....samo počakati moraš na priložnost, tako kot v real dirkanju. V Race 07 si lahko kr izsilil prehitevanje...tukaj pa že malce težje lepo mimo pridt, ampak se da.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...