Arne Dopudja 726 Napisano March 20, 2016 Share Napisano March 20, 2016 (urejeno) InsertPic Razvrstitvena dirka za SloRacing SuperTouring prvenstvo. Dirka je namenjena razvrščanju voznikov v modele avtomobilov, ki so na voljo, poleg tega pa bo udeležence apripravila na pravila, način in format dirkanja v nadaljevanju prvenstva. Uporaba pokalnega dirkalnika Mini Cooper omogoča enakovrednost vseh udeležencev. Naj zmaga hitrejši in spretnejši! V stilu BTCC tovarniških ekip v 90-ih bomo na razvrstitveni dirki obravnavali napake voznikov. Vsaka večja napaka kot je izlet iz proge ali hujši kontakt, pri katerem se poškoduje vaš dirkalnik po vaši krivdi, vas postavi mesto nižje na lestvici pri izbiranju dirkalnikov. Tovarniške ekipe so se v tistih časih otepale preagresivnih voznikov, ki so povzročali nepotrebno finančno škodo. Na dirko se lahko prijavijo samo vozniki prijavljeni v prvenstvo! Kaj potrebujete Prijava v dirko Original simulacija Race 07 in mod SloRacing Supertouring (Link 2) Poznavanje SuperTrouring pravilnika V profilu Race07 obvezno nastavite pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn TeamSpeak (Server: sloracing.ddns.net Geslo: sloracingts) Urnik 10.4. 2016 (dan dirke): 17:00 - Trening (120 min) 19:00 - Kvalifikacije (20 min) 19:20 - Warmup (10 min) 19:30 - Dirka 1 (20 min) 19:55 - Dirka 2 (20 min) Nastavitve strežnika Server: SloRacing SuperTouringGeslo: sloracing Dirkalnik: Mini CooperDirkališče: Brands Hatch Indy Podlaga: Standard Race07Pomoči: Samodejna sklopkaČas: Standard Race07Obraba gum: Vključena (100%)Poraba goriva: Vključena (100%)Poškodbe: Vključene (100%) Na voljo bo vseh 25 slotov. Uredil April 10, 2016 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano March 21, 2016 Share Napisano March 21, 2016 13.12.2015 (dan dirke): bemti zamudili smo 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 21, 2016 Share Napisano March 21, 2016 Beri naslov: Quote ST: Razvrstitvena dirka, Brands Hatch Indy, 3. 4. 2016 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 6, 2016 Avtor Share Napisano April 6, 2016 Heads up. Dodaten challenge v tej dirki. Lahko riskirate z agresivnejšo vožnjo, če mislite, da se vam splača. "V stilu BTCC tovarniških ekip v 90-ih bomo na razvrstitveni dirki obravnavali napake voznikov. Vsaka večja napaka kot je izlet iz proge ali hujši kontakt, pri katerem se poškoduje vaš dirkalnik po vaši krivdi, vas postavi mesto nižje na lestvici pri izbiranju dirkalnikov. Tovarniške ekipe so se v tistih časih otepale preagresivnih voznikov, ki so povzročali nepotrebno finančno škodo." Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 8, 2016 Share Napisano April 8, 2016 (urejeno) Server je online. Če ima kdo priliko naj proba, če se lahko poveže. Število slotov bom povečal, ko bom vedel da dela edit: server je online z nastavitvami za nedeljo in bo ostal online do takrat Uredil April 8, 2016 - enjoyer83 call me mr. fix-it Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano April 9, 2016 Share Napisano April 9, 2016 Zakaj ne dela geslo?? sloracing? Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 10, 2016 Avtor Share Napisano April 10, 2016 Popravil info v prvem postu. Dirki bosta trajali 20 min. Nekaj vas že trenira, ste kar pridni. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 10, 2016 Avtor Share Napisano April 10, 2016 Čez 30 min že quali. Da neboste ob osmih hodil pa gledal zakaj je vse mim že. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 (urejeno) Jaz se spet zaje*avam s tem špilom...se sploh ne zažene... EDIT: Jaz sem obupal... Uredil April 10, 2016 - Ale Citiraj Link to post
57X 962 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 Js sm brez neta že od srede zvečer 1 Citiraj Link to post
Žiga Šešljar 3 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 js sm use zafuko na prvi dirki sm sou iz dirke po pomoti.. na drugi pa kr starto bedak... kdaj bo izbira avtov? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 Q: P4 R1: Vozil sem se sam celo dirko. Vmes ena napaka ampak nič hujšega P4 R2: Star iz P4 in ne boste verjeli končna uvrstitev P4 P.S. Sem pa zašvical ful 1 Citiraj Link to post
kosir1234 5 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 use sm zmagau. razn Tjažetu so se kvalifikacije nekej posrale, da je pol mi kamenje po šip metal skor celo dirko 1 Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano April 10, 2016 Share Napisano April 10, 2016 Q: Malce presenetljivo P1, boljše se že skoraj ni dalo. R1: Štart brez drame, skozi dirko zavestno vozim z nekaj rezerve in se tako trudim varčevati z gumami, vendar se na koncu izkaže, da bi gume zdržale najverjetneje kar obe dirki . Celotno dirko ma za ovratnik diha Koši. No, skoraj celo dirko, saj mu je v zadnjem ovinku predzadnjega kroga uspelo švigniti mimo in do konca dirke nisem imel možnosti za kakšen preobrat. P2. R2: Štart iz P7, v prvem krogu previdno, da komu ne snamem odbijača. Po nekaj krogih borbe z Vajthauzerjem mi uspe skočiti na P3, vendar sta bila Košir in Dopudja že daleč odspredaj. Zaostanek za Arnetom mi je sicer uspelo skoraj konstantno zmanjševati, vedar je bila dirka na žalost prekratka. P3. Citiraj Link to post
Recommended Posts