Robert_S 102 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 Prastari Mercedes-Benz Truck Racing je to uposteval 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 Po parih krogih ostaneš brez vsega. Gum, mašine, bremz, babe te zapustijo, račun za radar dobiš . Začetnemu uvau efektu sledi dejstvo, da je zadeva bolj kompleksna, kot se zdi... 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 Pred eno uro, skopusnik je napisal: Če špil ne upošteva da kamjon porab 4x tok vode k bencina v dirki je đabe vse skp Al to ni Assetto Corsa, da bi blo sam napol narejeno Citiraj Link to post
57X 962 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 ej, ne vem kako je z vodo.. a ta voda je spredaj? ker je Marjan neki jamru na konc dirke, da ma zlo lahek nos.. pa, da se stene pomikajo proti stezi v zadnjih krogih 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 Jest učasih mal ne štekam teh novodobnih fint. Bom kar usekal: Jest mam pivo namesto vode. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano December 29, 2016 Share Napisano December 29, 2016 Sam pri pivu ratuje sprednji del zmeri bl težak. Z leti... Adelaide ja, brez grmovja pa tribun mi ni skočila u uč. 2 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano January 4, 2017 Share Napisano January 4, 2017 Uf, groza sam mapca mi je pa všeč Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 10, 2017 Share Napisano January 10, 2017 Main changelog for v1.2.1: -Fixed various sound effect issues introduced in last build & fine tuned volume balancing of several effects in various cars -Development of fog in shaders - fog density and distance now varies based on if user is looking at the sun or not -Adjusted surface properties for all dirt tracks to minimize issues with FFB rattling -Goiania: Fixed Short FTruck crash; minor texture updates -Cadwell Park: Fixed terrain issue in upper park -Removed exhaust smoke entries from FC Truck which had been accidentaly left in (will be added back when effects are finalized) -Combined all F-Truck into the same class for VX classifications & split F-Dirt from Lancer X for the same purpose -Karts: Added auto-clutch for direct drive karts; Adjusted tire slip curves; Callibrated AI for all kart series for better performance & hopefully fixed issue with karts occasionally tumbling over curbs -Ultima GTR: Revised undertray aero for all versions & minor tire tweaks -F-3: Minor tire adjustments -F-Dirt: Revised tire model; Added community drivers; Fixed TV cameras Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Pozdravljeni! Zanimame, če bi mi kdo lahko priporočil nastavitve za Logitech G27 pri Automobilisti. Hvala! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Automobilista ima fino zadevo. Namreč, ko zaženeš igro, izbereš "show manual". Tam imaš vse. Tudi to za G27. Pred vsem pomembno je, da grafiko glede na svoj HW nastavite po tem manualu. Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano January 22, 2017 Share Napisano January 22, 2017 Hvala za odgovor, ampak ob zagonu Automobiliste se mi prikaže samo okvir z napisom in nato skoči direktno v igro. Verjetno je problem v tem, da imam crackano verzijo in ne originalne. Citiraj Link to post
treker 139 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 (urejeno) meni je tudi "travniška" verzija delovala BP... ker ni demo verzije je potrebno probat.. čakam pa akcije in jo kupim Uredil January 23, 2017 - treker Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 (urejeno) lol ,kako mors met tak masterpiece crackan Uredil January 23, 2017 - Robert_S 2 Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano January 23, 2017 Share Napisano January 23, 2017 Se je bil na steam salesih znižan... počakaš na salese in si ga uzameš takrat Citiraj Link to post
Recommended Posts