Skoči na vsebino

Sebring 12h - call for drivers

markop

Recommended Posts

Tole najino dogovarjanje ni bilo nič "potihem". Tomaž je rekel, če bi šla probat in sem najprej malo kolebal. Potem podaljšal subscription po dveh letih in videl, da dejansko imam Rufa in Sebring. Par krogov sem šel odpeljat in nato nekako pristal na dirko. Od predloga do potrditve je trajalo vsega nekaj ur.

Mislim, da je Tomaž naredil zelo podobno. Ravno zato sva se zmenila skupaj, ker sva na podobnem nivoju. Precej časa se že poznava, ne komplicirava, setup nama je podoben všeč.

Vi ste se pogovarjali o večernem terminu ter o BMWjih, zato sem nekako na tihem upal, da se vam rata zmenit in da bomo imeli dve ekipi in da bo tudi malo internega tekmovanja (pa čeprav zelo verjetno ne v istem splitu). Ostalih toliko ne poznava, zato nisva vedela pri čem bi bila, če bi še z nekom vozila. Zato sva šla v dirko sama. Kot vidim sva se odločila pravilno, saj sva že sama dva komaj našla čas, da sva nekako uskladila setup in približno strategijo.

Če se je nama uspelo v tako kratkem času zmenit, bi se lahko tudi ostali, ki ste že dlje časa v iRacingu in ste že vozili skupaj. Če se niste uspeli zmenit, ne valit krivde na naju - češ tipično Slovensko. Tipično slovensko je to, da za svoje težave takoj kriviš nekoga drugega.

• Odgovori 127
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tole je super uspelo za prvič.  Zmagala 6. split s skoraj 2 krogoma prednosti pred drugouvrščeno ekipo. Ni šlo vse popolnoma gladko. Prvi stint

Kaj sploh povedat... od nekdaj sem raje vozil daljše dirke, a zadnja leta kaj več kot 2h v AC nisem nikoli peljal, tako da je bil to tapravi izziv (sploh v dvoje). Do d

No,jaz sem sedaj našel enega sotekmovalca z BMW-jem in če je kdo,ki bi se pridružil naj sedaj napiše,drugače bova pač sama odpeljala. 

Posted Images

Fanj dirkanje fantje. Tudi vidva Matjaž in Tomaž. Čeprav se o načinu ne strinjamo je cilj dosežen,  sort of. Srečno. Proč od gužve prve kroge :)

Uredil - MarkoP

Mislim, da se lahko tudi kasneje pridružiš.

http://membersmedia.iracing.com/member_images/documents/About-Teams.pdf

Team members may come and go during the session. You may withdraw from a driver-change session, register for and participate in some other session (including other driver-change sessions), withdraw from that session, and then come back later and re-register for the original session. For example, you can participate in an endurance Team race for an hour, withdraw from that race, drive in some other session, log off and go to sleep for several hours, then come back later for another stint in the endurance race.

No,super,potem si @MarkoP vabljen,da se pridružiš,seveda,če želiš. Seveda lahko odpelješ svoj stint tudi po deseti uri ali pač ko ti paše ;) 

EDIT: Skin in setup: https://drive.google.com/open?id=0Byb7QxobNHZ0eTZVanpYcVRrNE0

EDIR 2: Tukaj je popravljen skin https://drive.google.com/open?id=0Byb7QxobNHZ0RThNb0VLR2xudWs

bmw-sebring.jpg

bmw-sebring-2.jpg

bmw-sebring-3.jpg

Uredil - silicijeva dolina

Jaz definitivno nisem tukaj :D  Drugače pa sem že jaz dal YouTube link v sekciji iRacing/video. Z sotekmovalcem imava smolo. Team mate je naredil napako in ga je zanseslo v betonsko steno in dolg postanek v boxu zadeve ni popolnoma popravilo,saj je bila škoda na motorju velika. No potem sva se zamenjala in v 129 krogu mi je razneslo motor. Sedaj čakam pol ure,da ga morebiti popravijo :D Počitka je danes na preteke. Prej sem celo šel malce v mesto hahaha. Upam,da vsaj zaključiva dirko,drugo mi ni pomembno! Sva pa na 22.mestu.