Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 Glede taktike... v bistvu je bilo približno 11,5 stintov za naju (eni so z bmwjem delali 32 krogov, midva samo 30), midva sva se odločila izkoristit polovičko na začetku, avto je bil vsaj pol sekunde hitrejši (peljal sem 2:01.9, kasneje se nisem približal več). Pravilo je, da furaš svojo linijo, višja klasa pa mora sama pazit kdaj in kako bo varno prehitela. Ampak saj veš kako je... enim se mudi, drugi so ful previdni, tretji ne vidijo... eni blendajo pol ravnine prej, drugi sploh ne. Po 6 urah že veš kako koga spustit dalje. Ko si v gužvi, mine čas ful hitro, se pa lahko tudi vleče, ko ni prototipov v bližini. So pa taka obdobja relaksacije še preveč potrebna, tudi zaradi hitrosti vožnje. Če se ne izide perfektno, te prehitevanje takoj stane pol sekunde. Glede ekip pa... en ustvari ekipo in samo tisti lahko ekipo prijavi na event (practice, quali, race), ostali se pa prijavijo kot del ekipe (lahko se še vedno tudi ločeno), vozi lahko katerikoli, ampak ne hkrati - torej en voznik na ekipo na progi. Menjava je pa super enostavna. Midva sva uporabljala postopek, kjer je spectator kliknil remove driver (gumb namesto drive) in potem drive. Stvar 5 sekund. Postanki so bili dolgi 65-70s, čas se zaradi tega ni nič podaljšal. 1 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 Čestitke za vztrajnost na takem nivoju in seveda za odlično uvrstitev Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 Pozabil sem dodati glede "iti na zmago". Moj prvi cilj in izziv je bil priti do konca, skrita želja je bila, da mi uspe brez večjih napak. Oboje mi je uspelo, moja največja napaka je bila, da sem v T3 šel par metrov predaleč in sem dobil off track (teh je bilo drugače kar nekaj, ampak so bili "standardni"), izguba dobre sekunde časa. Vse ostalo so bile tako majhne napakice, da še zdaj ne verjamem, da mi je uspelo. Zmaga je bila samo bonus, če pa bi Matjažu uspel optimalen kvalifikacijski krog pa bi se mogoče borila za top10 v višjem splitu. Kdo bi vedel... Čestitke tudi @silicijeva dolina, ki je pokazal, da se da dirko odpeljati tudi, če se zmeniš samo en dan prej in to z osebo, ki je sploh ne poznaš. Na podlagi tega lahko vsem ostalim rečem samo @Matjaž Murn priporočam se za posnetek... spomnil sem se, da sem šel iz igre na koncu in sem verjetno shranil samo zadnjih 20 krogov Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 13, 2016 Avtor Share Napisano March 13, 2016 Čestitke vsem za udeležbo. Mislim, da je naslednji "call for drivers" Watkins Glen 6h. Bomo tam skušali popravit določene zadeve. Upam, da vam je bilo vsem všeč in da ste začutili tale "IR thrill" oz. kako je ko iz vasi prideš v mesto (v smislu konkurence in števila ljudi) Zase lahko rečem, da ko sem videl, da se ne bomo zmenili sem moj čas nemenil pomoči pri organizaciji jadralske regate Euro Cup v Kopru. Tudi to je bil svojevrstni endurance z vetrom oz. burjo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 @enjoyer83 ja sotekmovalec je bil ful primeren za mojo ekipo,ker imava oba podoben SR in oba se boriva,da si ga izboljšava. Prvič sem dirkal z tujcem,ki ga sploh ne poznam in največji problem je bila moja Angleščina,ki je ne obvladam ravno najbolje. Nekaj krat sem celo v kakšen stavek vstavil nemško besedo,ker pač delam v Avstriji @MarkoP seveda je moja naslednja preizkušnja Watkin Glen 6h. Tudi to bo zanimiva dirka. Dirkališče mi je super dobro in po mojem bom zelo užival v tej kombinaciji z GT3 dirkalnikom. Ne smemo pa pozabiti,da je na sporedu prav tako Spa 24h kar bi bilo za mene češnja na smetani. Moram pa še izboljšati SR,da bom lahko dirkal v malo boljših splitih,kjer ni toliko kamikaz. Včeraj sem opazil,da nekateri sploh niso poznali dirkališča. Tudi jaz sem prvič v življenju nasploh dirkal tukaj in sem imel na razpolago cca 2h,da sem spoznal,kje so pasti,kako se odpelje idealna linija in glede na to,da sem nizal na privat trening serverju kar solidne čase,ki so bili med 2:02 - 2:03:xxx sem sedaj to dirkališče zelo vzljubil. Se kar spomnim,ko sem dejal,da ga ne maram,ampak po tej dirki mi je priraslo k srcu Hvala @enjoyer83 ,da si nam omogočil TeamSpeak komunikacijo,ki se je odrezala več kot super Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 (urejeno) 1. Ali se ne da v igri naštimat, da se pogovarjaš samo z svojo ekipo oziroma kakor nastaviš? 2. Ali ste bili kaj blizu onega limita za "prekrške", ko te igra po tem "odstrani". (dotiki, outtracki ipd.) 3. Ali je bil safty car kaj na delu? (če je sploh tako nastavljeno) 4. @silicijeva dolina še enkrat reci Spa 24h, pa boš videl . Uredil March 13, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 (urejeno) @mancSLO 1. Da. Imaš kanale: @privat,@Team,@Drivers,... in potem označiš kam naj gre tvoje sporočilo 2. V Endurance dirkah ni limita,vpliva pa na SR 3. Ni varnostnega avta (vsaj jaz ga nisem še doživel) 4. Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,Spa 24h,..... Uredil March 13, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Metal 0 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 (urejeno) Pozdrav vsi skuper! Jaz sem tudi interesent za endurance dirke. Glede da na to da nisem dirkal kar nekaj let (delo, ipd...). Sem pripravljen tudi pomagati ekipno (izredno veliko izkušenj). Lahko pa se vidimo tudi v živo, na kakem pivu . Ideja za Spa 24h, je super ideja . Sem takoj za. Mam Forda gt3, kupil pa si bom... Audija ? Glede na to da Ford odpade v naslednih dirkah. Samo kako nam bojo pcji zdržali. Kako bo iracing zdržal ? Takoj priznam da nisem najhitrejsi, sem pa potrpežljiv. IR pa sem si uničil pri cestnem delu (bo treba popravit). Uredil March 13, 2016 - Metal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 13, 2016 Share Napisano March 13, 2016 (urejeno) Seveda si dobrodošel na vztrajnostnih dirkah. Za 24h dirke bi bilo fino,da bi imeli še kakšnega menedžerja dirke,ki bi nam porihtal postanke v boksih,bdel nad dogajanjem na dirkališču in poskrbel za vse ostalo kar spada zraven,med tem ko tekmovalci počivajo in čakajo na svojo vožnjo. Opažam,da imajo nekatere ekipe to vse organizirano v nulo. Za tako velik dogodek kot je 24h dirka bi se spodobil tudi kakšen super trooper stream kar v iR ne bi smel biti problem @Metal dodaj me v iR kot priajtelja: Benjamin Kronaveter2 Edit: Oopa miki pa ti si mojster ovalov Boš Moral z našim @mancSLO stopiti v stik,če še nista BTW kaj morda kdo od vas ve,če se da zrihtati,da mi iR odstrani en occount,ki sem ga 1x odprl samo,da sem poskusil to simulacijo? Sedaj,ko sem začel resno v tej branži me malce moti ta "2" na koncu mojega imena Ko sem pred tremi meseci naredil nov occount sem se komaj spomnil,da enega že imam Uredil March 13, 2016 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2016 Share Napisano March 14, 2016 Dvomim, da ga bodo odstranili. Lahko jim pišeš na support, samo boš verjetno moral iz tistega drugega accounta (kar pomeni, da ga moraš podaljšat za vsaj 1 mesec, da se lahko sploh prijaviš). Pa jim tam napišeš, da ti popravijo ime na Benjamin Kronaveter3. Potem pa iz tega Accounta pišeš, da ti popravijo na Benjamin Kronaveter. Lahko pa že sedaj iz tega pišeš, da ti spremenijo na Beno Kronaveter. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 14, 2016 Share Napisano March 14, 2016 Če bodo novi avti v novi sezoni, potem bi tudi jst kako endurance peljal. Ampak najraje ne ponoči, ker bo cela hiša bdela z mano Zaenkrat imam R8 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 14, 2016 Avtor Share Napisano March 14, 2016 (urejeno) Spodaj so vsi endurance eventi za letos. Priporočam, da odpiramo novo temo za vsakega posebej. Začnemo pa s prijavo kdo bi kaj vozil in v katerem avtu. Nato se definira termin in določi ekipe. Uredil March 14, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 14, 2016 Share Napisano March 14, 2016 26 do 29 Avgust: dopust . Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 14, 2016 Share Napisano March 14, 2016 Koliko je možnosti,da se udeležim katere od teh dirk Nur24h....95% Watkins Glen 6h....100% Spa 24h....100% Petit Le Mans....98% Bathurst 1000....80% Le Mans 24h....100% 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 14, 2016 Share Napisano March 14, 2016 To si pa dobr preračunal... dej formulo, bi še jst zase Citiraj Link to post
Recommended Posts