skopusnik 1 374 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Nimam C licence, pa tanov avto imam Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Torej že imate ekipe za jutri? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Jaz sploh nisem mislu podaljšat naročnine, PA so vsi govoril kolk je kul. Pa še zmer ne bom 12h dirke vozu. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Zakaj pa ne? Ti ni všeč,nimaš časa,ali pač ne rad voziš teh dolgih dirk? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Predlagam, da vsak, ki hoče odpeljati, to jasno napiše in doda kdaj bi štartal in kdaj bi vozil. Še najlažje vam bo, če ste fleksibilni in si ne postavljate ur vsak za sebe, dokler ne ugotovite, če vas je dovolj in boste dejansko peljali. Časa ni več dosti, vrtite se pa kot mucike okoli (skoraj) mrzle kaše Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 11, 2016 Avtor Share Napisano March 11, 2016 Eh, @enjoyer83, sem že v torek napisal, da dejmo konkretizirat. Poglej moj post. Pa sta se z Murnom potihem zmenila in najavila ekipo. Toliko o team spiritu. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Midva sva se vsaj zmenila. Poleg tega kazanje s prstom in vzbujanje krivde pri meni ne deluje. Tudi jaz imam otroke Videl sem tvoj post, lahko ti odgovorim. Tvoj predlagan termin dirke, stint, avto in število voznikov mi ni ustrezalo. Pa da ti povem svoj glavni argument; če se prijavim na 12h sebringa, hočem vozit čim več, ne pa iskat 12 voznikov. Potem lahko pelješ 1h dirko in si rešen. Še vedno je čas za prijavo. Prove me wrong by doing it and beating me 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Saj to je največji problem. nabralo se nas je nekaj junakov,vsi ste vedeli,da sva z @MarkoP že vozila 3 urno dirko z BMW-jem in potem naredite za 12h preizkušnjo ekipo dveh voznikov in še to z Poršom No sedaj pa prosjačim po iR forumu,če se lahko komu pridružim. Saj ne rečem,morda nimate BMW-ja,ampak potem bi se jaz prilagodil in nabavil drugo vozilo. Tako pa neki tihi dogovori in sedaj tavam kot slepec,ker imam občutek,kot,da nisem zaželjen v ekipi. Pa saj ni panike,ni vrag,da ne bom našel kakšnega tujca,ki se me bo usmilil,čeprav je moja angleščina na psu,ampak bom že nekako Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 11, 2016 Avtor Share Napisano March 11, 2016 @enjoyer83: Vse kar sem predlagal je avto in soboto. Konc koncev bosta tudi vidva vozila v soboto, kajne ? Guess what ? Ruf-a imam. Šlo se je za dogovor do katerega pa ni prišlo. Če bi se začeli dogovarjat bi iz vseh strani prišlo do kompromisov. Sploh ni fora peljat 12h. Fora je, da se slo-racing racing udeleži dirke. S 3 vozniki bi fural 3 ure. Ali pa tudi več, ker je fair share princip. To pa je 25% of equal share. Bi ti tudi mojo uro odstopil, če bi želel več vozit. Eh....po slovensko pač... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Zadnje čase nerad diskutiram in debatiram na sloracingu. Včasih me prime pa mi je potem takoj žal - kot recimo zdaj. Nisem hotel nobenemu stopit na žulj. Se pač držim načela "če hočem, bom vozil, če mi ni kul, ne bom (ali pa peljal po svoje)". Hotel sem pomagati, da se zmenite. Benjamin je očitno zelo zainteresiran, ti pa tudi, pa nista bila edina. Se odstranjam iz debate, ker nimam več kaj dodati. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Mogoče hočeta Tomaž in Matjaž zmagat, pa ste prepočasni. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Jaz pa bi nekaj dodal. Tudi jaz imam družino in če najdem v soboto čas za dirko in se doma dogovorim,da me teh 12h dejansko ne bo,potem je stvar tako daleč,da me lahko še samo strojna oprema zjebe,pa še potem bi laptop priklopil Hecam se Ja,razumem,da je problem,če je vmes družina,ampak,če je zadeva tako daleč stekla,da sta naredila ekipo dveh voznikov,potem pomeni, da je vse zlaufalo kot po maslu. Kar želim povedati je,da ko sem videl,da nas je kar nekaj interesentov sem si mislil pišuka,to bo noro. Sedaj kreirati neko ekipo pa je itak prepozno,ker ekipa se mora navaditi na nek skupen setup,to pa pomeni tudi kar nekaj treninga. Slo-racing je pač spet dokazal,da se ne moremo zmeniti niti v najboljši simulaciji dirkanja in da nismo enotni kot skupina in da nam ni cilj skupno predstavljati našega portala na tako prestižnih dirkah. Škoda! Vem,da nisem ravno najboljši voznik in da moj SR ni nad 2.0 ampak kdo od vas pa je bil v treh začetnih mesecih v iR že takoj super trooper Nobenega ne bom obtoževal,ker mi to ni v interesu. Sem zelo vesel,da bosta z Murnom predstavljala naš portal in bom tudi navijal za vaju. Jaz pa bom še naprej lepo treniral za bližnjo BES/BSS dirko in poskušal najti nekoga,ki se mi bo pridružil. 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 Kaj zdej, se bo v season 2 lahko vozilo z novima GT3 al bom moral čakat še 3 mesece al kok je sezona? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 11, 2016 Share Napisano March 11, 2016 V sezoni 2 boš lahko vozil tudi nova GT3 dirkalnika. Quote The Blancpain Sprint and Endurance series will use the McLaren, BMW, Ruf, Audi, and Mercedes. Citiraj Link to post
Recommended Posts