B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 Moraš met content, da to stestiraš (nimam COTA). Sebring maš pa full hosted serverjev in majo tut tisto ikonco za team racing zraven - samo ne vem kako z ekipo joinat, ker mi pod My Teams piše, da ni na voljo sessionov. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2016 Avtor Share Napisano March 7, 2016 Zdaj sem pogledal. Trenutno ni serverja, ki bi za sebring bil hostan za ekipe. Je zgolj solo. Katerega si ti videl za ekipe ? Samo tisti od ISRTV je, vendar je privatni. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 Sebring Road Warrior Practice (ki je trenutno poln), prej je bil še eden, ki ga sedaj ni več. Potem je pa še BSRTC Season 10 Practice na Phillip Islandu... EDIT: Aha, ugotavljam, da tisti moder trakec ne pomeni team racinga ... 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 7, 2016 Avtor Share Napisano March 7, 2016 Če prav zdaj to razumem sta @silicijeva dolina ter @Matjaž Murn nekako že v ekipi ? @urhpi je že skozi za. Če se dobro zmenimo sem še jaz zraven. @Danjel T. bo po moji oceni spravil k sebi nov PC. Kaj torej ? Še kdo ? @Paps ter Sašo mogoče ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 Jaz zaenkrat samo firbcam kako team racing deluje Pa mi ne gre najbolj od rok ... Bom mogu zgleda en team hosted session postavt, če bom hotu probat. Mogoče bo pa jutr že kej pod official eventom. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 Daj no Matjaž, kot starosta in vodja foruma boš mogoče spodbudil še ostale, da boste dirko dejansko odpeljali... 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 Ajde dejmo fantje. Za spodbudo so še pri Dizlu Nascar za en dan pustili ob strani in so bili videni drugje: Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2016 Share Napisano March 7, 2016 @enjoyer83 - če si ti za, sem tut jst za ... 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 8, 2016 Avtor Share Napisano March 8, 2016 Ok, neki zametki team so. Dejmo malo konkretizirat. Vsi dejte napisat kdaj in koliko bi lahko vozili, da vidimo če "unija" ustreza kriterijem ter avto. Jaz sem za BMW. Najbolj bi mi ustrezalo odvozit v soboto 2. stint, ki bi začel nekje ob 10h zvečer. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 Jaz še nisem nabavil proge,ker trenutno še sploh ni razvidno,da bi kakšna ekipa sploh obstajala za to dirko. Če pa bi se danes izkazalo,da bi nas bilo vsaj 4 potem jo nabavim,ker drugače mi ta proga sploh ne diši in ni na mojem ljubljenem seznamu dirkališč. Kar tudi pomeni,če jo nabavim ne bom ravno 100% pripravljen na to dirko,ker ne poznam pasti tega dirkališča. Torej,če pa že bi definitivno izbral BMW-ja,ker sem na njega najbolj navajen. Glede časovnice pa še ne vem. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 Tomaževa provokacija je uspela. Ustvarila sva ekipo in že pridno trenirava. Vozila bova Rufa ob 14h. No dajte se nabrat še za eno ekipo, da ne bova edina 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 Super, Matjaž. Se iracerji kar nabiramo. A lahko zaupaš časovnico, ko sta dva. Jaz bi tudi bil z samo še enim v ekipi, če že. A bosta po dve uri vozila? A bo kak live, da malo navijamo. Pa ne pozabita na 235I v nedeljo. Ps.: moram še enga Mclarnovca najdt... Same čudne vozite. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 (urejeno) Za 12h pa samo dva voznika? Ta se mi zdi kar malce kruta Kaj praviš @MarkoP bova zmogla sama? Sicer pa kolikor vem je @urhpi tudi nabavil BMW-ja in kolikor vem že pridno trenira Sebring! Uredil March 10, 2016 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 10, 2016 Avtor Share Napisano March 10, 2016 (urejeno) Ja, gresta na zmago Tudi @Danjel T. bi se znal pridružit. Ga bom malo povprašal. Uredil March 10, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 (urejeno) Glede termina bi meni najbolj ustrezala sobota Saturday 13:00 GMT (Saturday 8 AM est) Tako sedaj sem kupil še Sebring. Sedaj se lahko začne trenirati Uredil March 10, 2016 - silicijeva dolina 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts