markop 702 Napisano February 29, 2016 Share Napisano February 29, 2016 Študiram, če bi se udeležili dirke. Jasno, potrebujemo ~6 driverjev in dogovor kako/kdaj se vozi stinte. The iRacing 12 Hours of Sebring will be held on March 12 and 13. Now with four time slots to choose from: Saturday 2:00 GMT (Friday 9 PM est) Saturday 13:00 GMT (Saturday 8 AM est) Saturday 17:00 GMT (Saturday noon est) Sunday 14:00 GMT (Sunday 9 AM est) Featuring the Corvette DP and the following GT3 cars (Ford, BMW, Ruf and McLaren) this 12 hour classic will test your focus and skill as you race at historic Sebring International Raceway. Dejmo malo potipat kaj "pravi" slo-racing portal, recimo BMW GT3. Da bo epsko ni potrebno posebej pisat Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 29, 2016 Share Napisano February 29, 2016 Zakaj 6? Saj ste lahko trije, pa se menjate na 1h. V 2h urah vmes se boš pa ja odpočil. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 29, 2016 Avtor Share Napisano February 29, 2016 Stvar dogovora. Vse odprto. Osebno ne morem biti 12h pred PC-jem, čeprav ne v enem kosu, kot sam praviš in bi tako odvozil 1 stint in to je to. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 29, 2016 Share Napisano February 29, 2016 Malo povejta, @MarkoP in @silicijeva dolina, kako izgleda menjava. Koliko časa se izgubi pri tem? Jaz sem Nascar enduro tri ure komot oddelal. Kako sta bila na road kaj zbrana zadnjič? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 29, 2016 Avtor Share Napisano February 29, 2016 Menjava izgleda takole, da tisti ki ne vozi nastavi, kaj se bo ob pitstopu naredilo. Torej koliko goriva, menjava gum, sprememba kaksnega krilca ali pritiska v gumah in če naj mehaniki počistijo šipo ali ne. V prejšnji dirki sem dirkal skozi v gužvi in sem imel na koncu precej zapacano šipo recimo. Konkretno, pripelješ v bokse, stistnes ESC in tisti ki vozi klinke "drive" in ga sistem posede v cockipt. Tisti ki ne vozijo vseskozi upravljajo, TS dela, lahko tudi replay za nazaj gledas sebe in druge avte, opazuješ kje so ostali,... Ob menjavi se zgubi nekaj več kot 20s. Vendar, bom takoj povedal, da je zmagovalec top splita v nedeljo zmagal s tremi menjavami. Meni eno uro in nekaj ni bil hud problem. Nekako hitro je minilo, vendar 2 uri ne bi zdržal. Glih prav mi je bilo. Odvozil sem celo z 0x. Je pa Sebring bolj utrujajoč verjetno, ker je polno lukenj in skozi trese. Spoh skozi celotni zadnji magičen ovinek in celotno ravnico. Tudi zidovi so precej blizu roba steze Bistvo je da voziš s celim avtom in se izogibaš 1:1 dirkanju. 12h ni za borbe na nož. Tu je taktika in preudarnost. Prehitevanje zaostalih in management gužve. 1 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 Lepo,. Upam, da boste našli voznike in speljali dirko. Citiraj Link to post
urhpi 5 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 Jaz sem za. Bi pa verjetno vozli sobotno ob 14? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 1, 2016 Avtor Share Napisano March 1, 2016 @Danjel T.: Hehe, lepo si se skušal izmuzniti. A ne bi raje odpeljal en stint ? Pa še novi GPU pride danes, kajne ? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 V splošni temi iR sem navedel nekaj Sprint Cup Series podatkov. V RL vozijo dirke okoli 3-4 ure v tem prvenstvu. Bomo pa mi že zdržali tudi 2-3 ure, ko je lepo na toplem pa večini nič ne trese ipd... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 Jaz Sebringa še nisem nikoli vozil,vem pa,da pravijo RL vozniki,da je noro zajeban. Za 1x ga ne mislim nabaviti,ker mi konfiguracija dirkališča sploh ne ustreza,ker raje vozim po razgibanem terenu. Mislim,da ni tako enostavno sedeti 2-3 ure za volanom in biti zbran,ko ti venomer nekdo diha za ovratnik. Torej za to dirko ne računati na mene,žal. Naslednja daljša,ki jo želim odpeljati je Glen 6h,ki je mislim,da junija. Do takrat pa bom vozil krajše in se pripravljal za Watkins Glen. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 1, 2016 Avtor Share Napisano March 1, 2016 Sebring ni tako pusta proga kot zgleda na prvi pogled. Jaz sem jo tudi nabavil z zadržkom in jo pol vzljubil. Zadnji ovinek je nekaj posebnega res. Svašta se dogaja tam. Greš pa v polnem ovinku iz 6. v 3. in so zadki vedno nervozni. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 Pred 10 urami , MarkoP je napisal: @Danjel T.: Hehe, lepo si se skušal izmuzniti. A ne bi raje odpeljal en stint ? Pa še novi GPU pride danes, kajne ? Šele 10.03. dobim paket. Namreč, prva pošiljka se je poškodovala in so jo poslali nazaj k pošiljatelju. A stari procesor sem že zdilal,...tako da sem off, do 10.03.najmanj Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 pred 45 minutami, MarkoP je napisal: Sebring ni tako pusta proga kot zgleda na prvi pogled. Jaz sem jo tudi nabavil z zadržkom in jo pol vzljubil. Zadnji ovinek je nekaj posebnega res. Svašta se dogaja tam. Greš pa v polnem ovinku iz 6. v 3. in so zadki vedno nervozni. Zgleda,kod,da bi se po BTC-ju fural Saj ne,hecam se Saj jo bom nabavil in morda se do takrat utegnem naučiti linije Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 1, 2016 Avtor Share Napisano March 1, 2016 Nabavi ko jo boš imel v kakšni ligi. Za sebring je vprašanje če se bomo zmenili. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 1, 2016 Share Napisano March 1, 2016 (urejeno) Proga je meni specifična. In sicer prvi del proge, ki je bolj zavit. Neki čudni ovinki, pozno postanejo ostri. Da o kvaliteti podlage ne govorim Drugače pa as flat as it can get. Uredil March 1, 2016 - Paps Citiraj Link to post
Recommended Posts