branebrane 30 Napisano February 26, 2016 Share Napisano February 26, 2016 Igra kdo to igro? Nameravam kupiti Ultra street fighter 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 26, 2016 Share Napisano February 26, 2016 Če se ne motim @m0LN4r igra to igro. Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano February 28, 2016 Share Napisano February 28, 2016 Kupi, teh 7-8€ pa res ni nek dnar, da bi ti blo zal. Odlicna nostalgicna zabavscina za dnevno sobo in prakticno zelo poceni. Dela bp na Win10 z xbox/thusmaster/logitech kontrolerji, ce pa ne pa imas se vedno joy2key. Pejt na moj youtube kanal m0LN4r pa bi moral bit kak video gor. Meni je bolj zabavna kot MKX (sicer tega sn tut dobil za 12€ premium edition tam kjer sem rekel) SFIV je primerna za vse, pritiskaj gumbe kok folgas. MKX je pa ze malo bol tecno, ker moras met pravi tajming za komboje. Pejt na cdkeys.com in g2a, se mi zdi da za ceno SFV bos z lahkoto dobil USFIV in MKX-P oz. se manj. Sicer jaz imam tudi SFV v preorderju za 25€ ampak po pravic povedano, mi je SFIV bolj zabaven. 5ko bodo morali se malo popravit. Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano February 28, 2016 Avtor Share Napisano February 28, 2016 Tnx. Boš za kak fajt ko kupim zadevo? Sicer pa imam SSF4 za ps3, sam ne morem igrat prek neta. Sicer pa že od malega obožujem ta špil Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano February 28, 2016 Share Napisano February 28, 2016 Vsekakor, upam da do mi do vikenda vklopijo net xD Zle se prezivlam 5 dni z 64kbs Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano February 28, 2016 Avtor Share Napisano February 28, 2016 Super, jaz ga v ponedeljek kupim, nato pa ce bo delovalo prek interneta, kupim se gamepad Citiraj Link to post
Recommended Posts