zamex23 1 242 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Sicer je kriv on, ampak mal si zamudu štart. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 2, 2016 Avtor Share Napisano May 2, 2016 Ja, ni kej dodati. Se zgodi. Se pa vidi, da je zadnji moment neki ostro zavijal. Uštel se je in tebe nesrečno počil. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 2, 2016 Share Napisano May 2, 2016 Hehe, meni bolj liči na to, da je čakal v zaveterju do konca in potem naredil svoj "pro move". U bistvu je s takimi modeli težko endurance peljat, ker hočejo skočit 10 mest naprej do prvega ovinka. Za sprint dirke so mi take poteze do nekje še logične, na endurance dirkah pa niti najmanj. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 3, 2016 Share Napisano May 3, 2016 Kakor vem je pravilni rolling start tak, da se vozi en za drugim, on je pustil 2-3 dolžine avta prednosti in pospeševal tam kjer je mislil da bo vodilni pospešil. Zato je nastala taka razlika v hitrosti in nesreča. Na posnetku naprej se vidi, da je tudi roza avto pridobil proti vodilnemu Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 4, 2016 Avtor Share Napisano May 4, 2016 Ta Massimo se ravno kiti nekaj na IR ofrumu, češ da je imel black screen na eni dirki. Bi bio zanimivo prilepit ta zgornji posnetek in ga vprašat če je imel tudi tam črno pred očmi ? 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 Ma naj se gre malo solit. Ti mu kar prilepi Je imel pa avto, ki je štartal za njim razbit zadnji odbijač, tako da je verjetno že prej izvajal kakšne neumnosti Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 Mogoče nabija v prazno, samo se je enako zgodilo meni na prvi dirki , ki sva jo peljala z Danijelom v Soboto... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 4, 2016 Avtor Share Napisano May 4, 2016 Čaki, kaj on spet ? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 4, 2016 Share Napisano May 4, 2016 Ne,ne,ne. Tudi jaz sem doživel black screen, tako da je lahko res kar piše... Citiraj Link to post
Recommended Posts