mancSLO 1 945 Napisano February 20, 2016 Share Napisano February 20, 2016 Mah jest rojen anglež sploh ne vem, kaj hočejo: Add a U.S. bank account and easily withdraw funds from your PayPal account to it. In na mail sem dobil, da mi v 24h blokirajo paypal račun, če tega ne naredim. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 21, 2016 Share Napisano February 21, 2016 Nč ne bi smel blokirat. To sam piše, da si dodaš US bančni račun, če želiš iz PayPala prenest denar nazaj na svoj bančni račun. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 21, 2016 Share Napisano February 21, 2016 (urejeno) Dobil sem čuden mail. Ukinil paypal in mastercard. Tega dobim čez en teden novega, paypal bo pa po tem. Pač... Uredil February 21, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 10, 2016 Avtor Share Napisano March 10, 2016 Še eno vprašanje imam. Če imam na Paypal vezano samo to Visa predplačniško kartico in nisem ziher koliko je še gor,nimam pa trenutno vpogleda na stanje in želim plačati z Paypal in recimo,da ni dovolj gor,je nakup skenslan z strani Paypala in to tudi javi ali kako je to? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 10, 2016 Share Napisano March 10, 2016 Točno to sem naredil zadnjič - za iRacing plačal z Paypalom, pa ni bilo dovolj denarja na računu iz katerega jemlje denar. Nakup ni bil dokončan, še vedno piše "Pending". Odgovor od Paypala še čakam. Tudi, ko sem naložil denar, ni bilo nič. Nakup sem opravil še enkrat, tisti je pa še vedno Pending. iRacing je odgovoril, da če na računu iR pod nakupi ni nič, potem ni bilo končano. Čakam da PP kej odgovori, sicer bo pa verjetno izginilo po 1 mesecu (veljavnost piše do 4.4. se mi zdi). Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 10, 2016 Avtor Share Napisano March 10, 2016 Hvala @skopusnik za odgovor. Ker sem že nekaj kupoval in nisem vedel koliko mi je še točno ostalo,sem riskiral in je šlo skozi. Zgleda,da je bilo še od prej gor nekaj drobiža Citiraj Link to post
Recommended Posts