AliBuggy 1 008 Napisano March 15, 2019 Share Napisano March 15, 2019 (urejeno) a ti res mislis da kdo dvomi v to, da je kvaliteta muzike in sporocilnostzi napram vcasih zdej nazadovala? Ah kje, poslusamo globoke komade? Se pa vseeno najdejo se kdaj biseri in zato jih je za izpostavit! Pol pa mene zmerjajo z nostalgikom...edge nisi priden! Uredil March 15, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 15, 2019 Share Napisano March 15, 2019 Itaq da se najde, sam ponavadi se tega ne sliši več na radiju, like in old good times. Drugače pa ja, priznam, sem nepoboljšljiv nostalgik , sploh kar se muzke tiče... Evo da je res... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 (urejeno) jaz se tudi opravicujem, ker srcnost in strast najdes samo se v starih komadih. Ne nosim hooda v avtu in slusalk se vedno pa uzivam ob zvokih dobre muzike. Tudi novejsa se najde tastar..ne se bat! ce tole ni nabito z iskrenostjo in sporocilnistjo, sem jaz pepelnik! Uredil March 16, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 Ma mi smo takrat gor rastl, eni pa zdej. In turit da je bila neka sporočilnist včasih blablabla je čisto mimo. A zato, ker te sedaj ne razumemo al kaj... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 je pa res da taki umira(m)ju sami. tip je sigurno dopustoval Rabu kjer jaz ze zadnjih 12let! Takoj iz trajekta ne na Pudarico, mal za njo v ribisko nasleje pa ne predalec do Raba, kjer je vsega polno. Sweet spot, ko pa bakico najdes ki te ima rada in se te dejansko razveseli ko spet prides. Ja stara generacija drugace dojema vezi, ki se pletejo med nami...vede ali nevede! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 Čak mal... ti tud na Rab hodiš ? Supeterska Draga že enih 16 let, vedno k istim domačinom, je že skor kot da grem domov... ne boljše je Ni komad, je pa točno ta diving center moj "drugi" dom https://www.youtube.com/watch?v=uDYwkoUR23s Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 Dost bo za danes... sam še tole do konca poslušam pa spat Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 Sej smo se pri evroviziji? Bosanci so itaq znani, da so zelo direktni in njihov humor ne cisto prepoznan. Moj pokojni sodelavec je bil celemu teamu inspiracija. Hole, edini, ki je imel ksiht povedat direktno, ne zaljivo kaj lahko popravim in to dobronamerno!!! Umrl zaradi sepse, ko je sel z otroci smucat na nek najbolj obicajen dan in dobil najbolj obicajen zlom noge Morda zaradi tega se bolj natancno poslusam kaj govorijo Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 (urejeno) Predin mi je dejansko odobril nacin razmisljanja na FB(frienda), ce smo ze pri tem. Kot nekdo ki je hotel bit drugacen, sem takrat vozil hrosca in ne samo poslusal Franze na kaseti. Zivel sem z njimi. Za vsako priloznost sem imel od Franzov komad ki me je dvignil. Nic bat Manc, mislim da sva rastla v istih casih in ne se bati, da ne spostujem kaj mi je dala. Ti si napredoval jaz sem obstal v casu ..ne bit jezen name prosim, ker ne zelim nic hudega. Samo v igro sem se ujel. ...ves kako nam je dol visel takrat za POPOLNOMA vse! Zdej? vprsaaj edga ves kaj mi je vsec Manc, sicer med vrsticam si povedu, da blebecem. Meni neka stvar ali moment lahko drugece predstavljala cas ko drugim. Vzeto na znanje in hvala za opozorilo. Se bom potrudil biti boljsi, ce mi bo ratal Uredil March 16, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 16, 2019 Share Napisano March 16, 2019 Opozorilo ? Debatiramo @AliBuggy Ps: Lidijo sem v vojski na straži poslušal (zdej lahko povem), pa me je, ko je sodnika klofnla, malo (veliko) razočarala. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 21, 2019 Share Napisano March 21, 2019 Danes ja tamal Petek 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 21, 2019 Share Napisano March 21, 2019 Mene je toliko pretresel, da sem tavelik petek kar dopust uzel : 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 21, 2019 Share Napisano March 21, 2019 Hmm jaz tud razmišljam v tej smeri.. pa še natreniral bi lahko za Soboto.. bom še mal podkožno razmislil 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 22, 2019 Share Napisano March 22, 2019 Petek je samo en in edini.... izdajice se mal pa koncam siht...sem pa ze prakticno vse opravil, tako da bom petkal mrzlake s cisto vestjo tole pa zdej poslusam in sheram z vami moji kolegi! 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 22, 2019 Share Napisano March 22, 2019 OMG...kolk mene Plant instantno teleportira 20 let nazaj. Cista jeba je ta nostalgija...pa tale soncek tud ne pomaga dost da bi bil slabe volje 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts