AliBuggy 1 008 Napisano October 16, 2020 Share Napisano October 16, 2020 OMG edge! Tolk kot pa ti dober komad najdes ..res brez besed, Zadanes v terno vedno. Respect...in to resno mislim! Sem se pofockal, ker bi rad obudil spomin na decka, ki je bil eden izmed karakterno zelo nekovencionalnih estradnikov in to v teh pol preteklih casih. Na dansnji dan je tragicno preminil v prometni nesreci. Kar ga oznacuje je njegov a iskrivost in volja do zivljenja ter pomoc manj priviligeranih. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 17, 2020 Share Napisano October 17, 2020 Fant je res epic! Poslusam in uzivam ...edge ne da nic kot izziv Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 17, 2020 Share Napisano October 17, 2020 Uff stari, sem spal.. Evo, kaj pomen dobra vzgoja mularije Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 24, 2020 Share Napisano October 24, 2020 dost kul izgovor za petek Se pa sprasujem, ce se znamo sploh se kej naucit, kar nam trenutek ponuja al se zgodovina zgolj samo se ponavlja in smo pac v nekem zacaranem krogu obsojeni na degradacijo tko al drugac? Meni trenutno stanje ne predsavlja prevec upanja na dobrobit v drzavi, ki jo imam rad z vsemi napakami...dopuscam pa moznost, da je to posledica moje nenaklonjenosti trenutne vlade...priznam Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2020 Share Napisano October 27, 2020 Neki z novega albuma 71-letnga starčka. Tud tale komad ki ga je spisal 50 let nazaj je najdu pot na album, kjer se dobr vid vpliv še enga starčka Dylana nanj. Zdaj pa počakat da korona mine, da bomo spet v Italijo romali z busom na bossove koncerte z gajbami piva in viskijem! 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 31, 2020 Share Napisano October 31, 2020 (urejeno) The BOSS je znal povedati v preteklosti marsikaj in tudi o oranznemu orangutanu zna najti zelo primerne besede. Rad imam ljudi z naceli in zravo skepso do trenutne vlade. Pa da ne zabredem prevec politicno in ce se navezem na predhodnika in se omenim se enega "starcka" v istih letih, ki ga cenim in obozujem. V torek se bo odlocala usoda sveta..ok mal pretiravam ne pa dost. Uredil October 31, 2020 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 6, 2020 Share Napisano November 6, 2020 Za Manca direkt s svedske..imam prijatelja ki ima rad ta tip muzike, pa dela jo Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 7, 2020 Share Napisano November 7, 2020 oranzni orangutan zgleda popusil, tudi sodisce mu ne bo pomagalo, kot pravijo decki iz US..direkt v arest..pa se kdo pri nas! 1 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 13, 2020 Share Napisano November 13, 2020 (urejeno) zdej ko postajam star prdec, razumem stvari malenkost drugace kot prej in jih postavljam tudi v drugacen kontekst z isto besedilnostjo in interpretacijo. Kot slika od Picassa ..vsak jo dozivi po svoje. Je star, mlad, vesel, umetnisko izobrazen ali pac ne...na vsakega pusti dolocen pecat. Ni tukaj kreganja je zgolj diskusija in dobra volja. seveda bi lahkko dal boljso studijko verzijo, ki jo vsi poznamo...naj se leta vidijo in slisijo. Pri 70tih nastopat pa cutit se vedno energijo v povedi...neprecenljivo! Uredil November 13, 2020 - AliBuggy Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 13, 2020 Share Napisano November 13, 2020 Manc..tole bo pa obema vsec! Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 13, 2020 Share Napisano November 13, 2020 (urejeno) tole je bilo pa na kaseti v mojem kombiju ko sem se kot student pri Jerovsku vozil...od 6AM do 2AM v zimskih casih. Epic shit..v enem dnevu prevozil celo Slovenijo! ne me jebat..ce se ti niso zacele rame kar same od sebe gibat pol sem failal Uredil November 14, 2020 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts