AliBuggy 1 008 Napisano March 13, 2020 Share Napisano March 13, 2020 V teh casih epidemije, ko s tezavo poslusamo kaj se dogaja okoli in pri nas bodimo previdni, tolerantni in razmisljajmo optimisticno. Solidarnost kazejo ze operaterji, ki podarjajo razsirjene storitve. Ne dvomim, da se stroka trudi po najboljsih moceh. Tudi ljudje, ki delajo v drugih storitvenih dejavnostih so vredni vse pohvale. Politika je pa pac politika. Zakaj je tako in kaj bi bilo bolje, ce bi in kaj bi prej ukrepali je zdej nesmiselno ugotavljat. Stvar je pri nas in s tem se moramo soocit. Apeliram na ljudi, da smo vseeno razumni in se po nepotrebnem ne izpostavljajmo, upostevajmo pravila in predvsem, da ne delajmo take ali drugacne panike, ker nikomu ne koristi. Ostanite zdravi! 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 13, 2020 Share Napisano March 13, 2020 Če tale model preživi še tole epidemijo... pol je.... fucking nesmrten ? 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 20, 2020 Share Napisano March 20, 2020 Tele tvoje pa ne poznam. Nisem pa poznal tudi od Bajage tele pa mi ni jasn kako. Jo pa zdej tolk bolj nasekavam 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 20, 2020 Share Napisano March 20, 2020 Tele tvoje tud jaz nisem poznal ,tko da sva si bot Ena za skladno s časom ... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 20, 2020 Share Napisano March 20, 2020 (urejeno) Bom kar posten. Zame so stvari kar konkretno spremenile v zadnjem casu. Zadnje tri tedne ze delam od doma. Dobil sem korekcijska ocala (starostna) na katere se privajam pa tudi trenutna vladna postavitev in delovanje mi niso prevec ljubi Zena je ta teden na prisilnem dopustu, otroc so recmo da pridni kar se sole tice, so pa v zelo slabi poziciji. Starejsi gre letos na faks in ima maturo, ki boh ve kaj bo z njo. Mali je fazan, zanj ni tezav. Po slabe pol leta sem nasel tudi idealen avto, ki ga zaradi razmer ne upam uvozit. Jeba...pac zivljenje se obrne lahko tudi tako, kot nikoli ne pricakujes. Pomembno je da ostanemo zvesti sebi in da vztrajamo pri svojih ciljih. Pa na socloveka nikoli pozabit, ker ce druzba preneha funkcionirat in vsak gleda na svojo rit smo tam kjer si nihce ne zeli. https://www.youtube.com/watch?v=BwHenRthXT8 Uredil March 20, 2020 - AliBuggy ? zakaj vccasih noce odprt linka Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 20, 2020 Share Napisano March 20, 2020 mogoce bo to potegnlo wooohoo 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano March 22, 2020 Share Napisano March 22, 2020 (urejeno) Uredil March 22, 2020 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 28, 2020 Share Napisano March 28, 2020 Pocas vsi pogresamo malo tole svobodo, ki nam je za splosno dobro tokrat kratena. Vse se da. Jaz komaj cakam narest en dober road trip s kosilom in prenociscem...nekam brez cilja... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 28, 2020 Share Napisano March 28, 2020 Drzte se decki, vsem se nam je spremenil nacin zivljenja...improvizacija pride sedaj prav in verjamem, da to znate pocet. Jebena prasina FTW Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 28, 2020 Share Napisano March 28, 2020 (urejeno) Narava je tokrat zgolj kolcnila..ja podrla je kupcek, ko ji bo res slabo bomo vedeli. Ce se se zdaj ne zavedamo, kako smo dejansko vsi povezani in kako globalno posledice vplivajo na vse nam pac ni pomoci. Cas tece..to je edina konstanta, Mi vsi smo samo zgolj statisti v globalnem smislu, obnasamo se pa kot da je vse nase! Uredil March 28, 2020 - AliBuggy Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 4, 2020 Share Napisano April 4, 2020 V karanteni se pocas spoznvamo. NI izhoda, pocasi se bodo tudi obstojoce vrednote pretehtale, nacela postavila v kontekst in ljudi pred preizkusnjo. In prav je tako! Citiraj Link to post
Recommended Posts