AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2019 Share Napisano September 14, 2019 (urejeno) To, da nas goni visja sila ne dvomim. Ne govorim o veri. Govorim o tem, koliko notranje moci premore vsak od nas, ce je potrebno. Ker pa zivimo v kokonu udobja pa to sfero ignoriramo. Ko/ce bo zapeklo, bo bolelo nepripravljne, ker nas hocejo imeti v kalupih..precitane, predvidljive. ...odkrili so planet, ki je se enkrat vecji od nase zemlje, ima vodo ...samo ena malenkost (za enkrat)...oddaljen je prevec, kot vse kar si trenutno zelimo. Vedno je nekaj na dosegu...tako blizu...a vseeno ni tukaj zdaj! Zmeraj se pa lahko potrudimo dati moznost tudi marginalcem. Probat locit zasebnost, ki jo zelis deliti in tisto, kar nam nehote ali se huje nevede kradejo...ceprav to danes zgleda utopicno se da! Vcasih je damage control boljsi. Bando zjebat preden ti potrka na vrata ..ja google vem da ves moj IP in history tud ce bom VPN uporabljal Uredil September 14, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2019 Share Napisano September 14, 2019 tole me @edgeslo nuacil spostovat in cenit v tej temi 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2019 Share Napisano September 14, 2019 Epic..over_and_out Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 20, 2019 Share Napisano September 20, 2019 Nasa gre prvic jadrat cez par ur. Naj ji bo morje mirno. Prva izkusnja in privoscim ji. Mene pac na jadrnico ne spravis tud z dvemi porschi ne Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 21, 2019 Share Napisano September 21, 2019 Blagor se ji. Če bi kdaj prišel do denarja kupim tole in me kopno vidi sam še po sili razmer Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 Preden me @AliBuggy prehiti 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 tastr...sem ti hotel parirat pa najdt kaksno kvalitetno accoustic varianto...ni slo. Tale mi ga zge danes po glavi. Jebat ga sej veste da sem impulzivc...ne gre sem mogu dat ven 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 Danes je bila nekak zvezda srecnica poravnana z mojimi skilsi, al sem imel pa se nekaj v rezervi Sploh ne vem zakaj, ker ce bi "karmo" uposteval bi moral danes na Dirt3 spusit na polno. Namrec. Petek je vedno poln kolon. Jaz sem ponavad tak, da se ne urivam in upostevam rulse in dajem nacelo zadrge. Ce ga ne dobim sicer pizdim sam tko je. Zena danes pravi, da moram kar po desni furat in sem ene 10minut casa revezev, ki so cakali prehitel...Majke mi da sem se je mal bal Gre za odsek na Rudniku proti Lavrici, kjer imas dva pasa, ki se sele globoko dol zdruzita. Ponavadi sem priden in sem v vrsti na levi, zdej pa sem desni pas izkoristil ze pri zavijanju in ostal na desni ter avtomaticno prehiteval, ker me ni pac nihce spustil not. Res sem mislu da bom nekako kakznovan na sessnu zaradi karme. Pac energije se morajo uravnovesit. Sem po poti spusca vsega zivega pred sabo pa trobil nisem nobenmu, ki je vozil brez luci. vseen sem pa moje zlate svede tokrat tako nazgal, da je bolelo Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 (urejeno) OK, ok..Cave pa Kolpa so zame nerazdruzljiva. Pac v tistih casih je bil to moj repertoar. Imel sem izpit za avto, prisluzil sem si z delom sam svoj prvi avto VW hrosc in zacutil tisto prvo svobodo. Tako v tem kako lahko dotaknem enkratne destinacije, ki so bile pred tem dalec in to da lahko marsikaj naredis iz sebe ce se zavzames. Dobre lekcije, se lepsi casi ki so pac sli. Nostalgija je za en scepec dobra...od prevec pa zbolis. Tako kot pri vsaki stvar se ne sme pretirvat. Zato en taksen vmesen, se zmeraj pa dost kvaliteten po @edgeslo standardu komad: ..,prilagajanje in biti dovzeten za spremebe je vodilo, dokler zmores sledit novitetam v svoji branzi. Opazam pa da nisem vec tako hiter kot sem bil. Delam v IT strukturi. Seveda spremljam in marsikaj me tudi se vedno zanima, se pa enostavno prevec dogaja, da bi bil vedno up-to date. Zal sem zapadel v rutino, kot verjetno se kdo od vas, kar je neki na pol kewl..deluje kot neko zivo blato..ulenis se, pa vsi ti grejo na kwurec Uredil September 27, 2019 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 Evo še ena Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 Dost akustike, še mal električne street atrakcije Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 Za gledat in poslušat Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 27, 2019 Share Napisano September 27, 2019 smo spet pri improvizaciji in ko je bil nastop namenjen izrazanju custev...kewl Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 28, 2019 Share Napisano September 28, 2019 (urejeno) gledal bi..ce pa kera boljs miga kot tale pol pa tud ne vem. Nic ni treba pokazat, sexipil spica iz nastopa..pa pristna deluje za razliko od drugih. Uredil September 28, 2019 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 28, 2019 Share Napisano September 28, 2019 Ehhh stari tale tvoja je cool, sam za benciranje, za naš dizalaše (po emšotu) k se bolj počas zagrejemo je moja boljš... Citiraj Link to post
Recommended Posts