mancSLO 1 945 Napisano September 3, 2019 Share Napisano September 3, 2019 Poglejte si njen film "Dancer in the dark" Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Slišim, da se staremu mudi k enim od naših Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 (urejeno) Po dolgem času sem spet zalutu u ta topic...SMAK!!! Alibuggy: Ne seri in odpelji z nami prvenstvo Mene je zadnjič zajebala ročna in me je v tistem trenutku kar minilo ma se ne predam kar tko Verjamem da je težko, če te jeba periferija, ma dej pelji NZ in ostalo z nami... Da ne bom samo nakladu...če je še kdo za bluz Uredil September 6, 2019 - bubina Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Itaq da nas je Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 vecer deci...to mi je vsec, da se dogaja nekaj na forumu. So dopusti mimo Mal se muska vrti mal pametujemo pa mal ventilce spuscamo tako ali drugace. @bubina Sem bral tvoj pripetljaj ja...jeba ko zataji tehnika se strinjam. Da grem zarad sebe v maline me ne boli sploh, ker se iz tega naucis marsikej pa sam nasi si lahk jezen, ce pa mi spil crasha pol je mal tezje, kot sem napisal sem jezen se zmer na spil in dokler se spet ne spoprijateljiva bo tako Celo WRC 8 sem danes cuknu dol pa probal...pa naj bo to za drugic... Sem pa danes nekaj vozil tudi v MP dr2 pa je bilo vse kul ...mogoce je patch 1.8 kaj popravil, vsekakor je popravil rev lights na volanu, sem pa danes ko sem streaml prvic dozivel tudi sam zatikanje na veliko. da se pridruzim flowu.. cheers guys! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 No, takole napravo bi jaz nucal ta vikend Sicer pa že dolg nisem slišal Kate Bush, vi tud ziher ne 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 (urejeno) @edgeslo tole sigurno tudi ze dolgo nisi slisal jo pa poznas a ta vikend betoniras? Uredil September 6, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Yep, že dolg je nisem slišal Nimajo časa, morajo dopoldne napolnit z nečim čemur rečejo popularna muzka, zvečer pa morit z enimi te istimi slo izvajalci, ker pač ni dost dobrih ... ampak važno da morajo celo noč z njimi drajsat.. Pa nimam nič proti kvalitetni slo muzki... recimo kaj takega ... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Dnevu primerno Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Ta pa še bolj 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 Vuelta😎, Stožice😎, bravo naši. Pridem nazaj, grem v klet po še eno ročko rujnega: Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 6, 2019 Share Napisano September 6, 2019 (urejeno) A ves da jaz vcasih...zdej ko sem star, vstanem sred noci in dam na tisto panoramo na slo1, kjer vrtijo seveda muzko SLO korenin zaradi kvot..pa sem vcasih tudi prijetno presenecen! @mancSLO a po bokal bos sel zarad zmage nad poljaki..neki slisim da je slo ok Uredil September 6, 2019 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 7, 2019 Share Napisano September 7, 2019 picim se po enega orosenega...neki cvil sam tam zadaj poletje se pocasi poslavlja, malin sicer noben ne omenja...sporocilnost je pa ...vcasih bi uporabil "epic", zdej me zarad epic stora to bolj moti...se bom pa znasel Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 7, 2019 Share Napisano September 7, 2019 (urejeno) ok ok ...se zadnja. Dej ne se delat da vam ta komad in interpretacija ni totalno kul!? Mene je prepricala in je po sexabilnosti takoj za Alizee in mojo zeno Sej ves da bom moril s tem cel cajt. Tko pac je, ko je se star bik ponovno zaljubi v isto bejbo...kako lejmersko! Energija steje na konc...sam to bom reku! Uredil September 7, 2019 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts