AliBuggy 1 008 Napisano July 5, 2019 Share Napisano July 5, 2019 Ko je vse ze skor fu*king perfect bemti vcasih te mora streznit kaksna sokantna novica, pa zacnes o prioritetah mal razmisljat. Spet sem se zaljubil..pa ne moji povedat ker Flojdov noce slisat 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 5, 2019 Share Napisano July 5, 2019 Mal intonacije izven mojih vod a se vedno dost nostalgicno in pomenljivo se za mojega Manca :D Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 6, 2019 Share Napisano July 6, 2019 dost surovo in vsecno, ceprav skomercializirano. Ja poslusam in iscem nekaj pod radarjem z vsebino. Pocas bom mogu menjat avto, pa mam cist jebo kerni nic pametnega zunaj. Moja pa noce met nekega rat style sleeperja 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 12, 2019 Share Napisano July 12, 2019 Tale komad me pa spremlja ze kar nekaj casa. Asociacija je vedno nekako na lepe trenutke...Ko sem se pri Jerovsek computers kot student kombi vozil po Sloveniji je bilo to na kaseti, ko sem se iz Kopra ali Murske Sobote peljal nazaj v LJ okoli 1AM sharam se z vami..gl hf! 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 23, 2019 Share Napisano August 23, 2019 Dobro jutro, Petek 🤗: 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 23, 2019 Share Napisano August 23, 2019 Kje je @AliBuggy ???? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 30, 2019 Share Napisano August 30, 2019 @edgeslo Ali je ok, nic mu ni hudga..tnx. Je pa zadnje dva petka fokus imel nekje drugje, vsega pac tudi ne mores v en vecer spravit...sploh, ko nisi vec tako rosno mlad wooohoo petek !!!!! 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 30, 2019 Share Napisano August 30, 2019 Ajde @AliBuggy, zdej pa med "svoje" prašinarje pa prvenstvo odfurat. Po mojem, da jih lahko še ujameš... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 30, 2019 Share Napisano August 30, 2019 hehe @mancSLO...bemti decki vidim, da sem vas res pogresal...banda bencinarska Prasinarji kar lepo zmorejo brez mene nic bat. Sva pa z @n1vekk na vezi preko ZS in pravi, da se lahko joinam tudi ze po startu, gre pa pri meni bolj za mentalno blokado, ker se mi je spil res zameril na prejsnih ligah, ker se mi je kar na dveh dirkat sesul in s tem avtomaticno DNF, kar je unicilo ves dotedanji trud. Pol je nekak prisoten malce grenak priokus...se zdej ne vem a je masina al spil al driver al pa zvezde niso poravnane pravilno Nisem pol DR2 iz jeze kar nekaj casa vozil, pa grem pol 27.8 probat, ko je bil update pa vidim da kot lasnik delux verzije tudi na ene daily evente ne morem vec, ker so bili zgolj za sesson 3 CM ...srackate ga ¸ Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 31, 2019 Share Napisano August 31, 2019 Poletje je bilo vroce. Ne vroce zgolj v dobesednem smilslu. Otroci so vedno bolj samostojni, men se pa zena vedno bolj sexy zdi. Dejansko sem ratal fuknjen nanjo...bolj kot kadar koli. Pocas nastaja trenutek za naju, najine zelje...kdo bi si mislil. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 31, 2019 Share Napisano August 31, 2019 Pa še mal domače muzke Citiraj Link to post
middlemanSI 15 Napisano September 3, 2019 Share Napisano September 3, 2019 ^Tole ninič domačega. Mogoče "domaće"😁 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts