AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 edge ce pa tole ne prikljice kej spominov pol pa ne wem! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Hehe, za Sandro itaq ni čudno, pač "ikona" neke generacije, za Hendrix-a pa, prvi je uletel na search, pa ni tolk švoh da mu ne bi kakšen klik več privoščil Hehe, lejta kaj sem našel nehote... vokalno so češlje do jaja 😍 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 (urejeno) tole je pa men najbolj huda bejba tud v kasnejsi karieri..Gwenka, ce ze hoces neko sexipilnost zganjat majke mi da cutim kwa dozivlja! Uredil May 3, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 O jih pa tale bejba tud 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Da ne zaspim bo treba nekaj bolj divjega 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 No evo, zdaj pa mam.... Bejž, grem na "čik" , če ne bom cel youtube iz 90-ih sem nalimal Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Top..Vanessa je od mojega srcnega sveda Leffea najboljsa izvajalka in njegov pick every friday glihkar je pa ruknu tole gor 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 (urejeno) @edgeslo ker isces kot jaz raritete z nostalgicno noto ena zate.. tip je tecen, bi ga najrajs okol kepe, sam je pa to zvenel tist cas vedno okol. Spomini so varljivi. Uredil May 3, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 ni se 4 u jutro a tole je moja punca...za zmeri. Se je ne navelicam nikoli! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Itaq se išče stare in zanemarjene komade, to kar vrtijo nonstop je že itaq zlajnano pa včasih tud ne tako dobro kot hočejo mediji predstavit Recimo kdaj si nazadnje tegale slišal ? 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Al pa tega. če si bolj rapersko usmerjen ? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 (urejeno) mene si dubu na tapeto edge...po pravici? V sluzbi imam na playlisti tocno tega,ker ko sem siten in mi kej ne gre kot si zamislim, si JonnyB zavrtim. Drugac pa ja. Midva glih ne moreva biti sodnika. Je pa muzika dandanes zlajnana, sploh me moti ker dolocena glasba tudi slovenskih ustvarjalcev ni slisana v primetimeu. Najbolj mi gre na ku*** pa Ray kreten s svojim haremom, ki je zastrupil slovensko popularno glasbo...se bolj grem pa na kur*c sam sebi ker poslusam radio 1 kjer so zgleda teli priviligirani zgolj zarad radarjev in Avdica in pol zacnem tapkat na kurceve Rayeve zlajnane in brezvsebinske debilne kvazi hite...za kozlat! Uredil May 3, 2019 - AliBuggy Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 @edgeslo sramotno da si pozabil na: fuj in fej te bodi Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 Hehe, no sej sva si na istem. Jaz sem že davno tega dal radio in TV na blacklisto. Pogledam/poslušam sem pa tja ,drugače pa pustim, da gre vse ta današnji BS lepo mimo mene brez da za njega sploh vem. Pač danes je kvaliteta muzike pogojena očitno s tem koliko denarja zaslužiš oziroma koliko ga lahko tvoj blesav izgled, prtegnjeno obnašanje al pa dobre obline prinesejo založniku.... Ne velja to vedno in povsod samo v večini primerov pa definitvno, ker drugače naj mi kdo razloži našega Fredy-ja in podobne primerke. Nisem šansonjer tip, sam jebiga, komad je pa po 30 letih še vedno top Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 3, 2019 Share Napisano May 3, 2019 pred 1 minuto, Lojzze je napisal: @edgeslo sramotno da si pozabil na: fuj in fej te bodi Hehe sem hotel Das boot prilimat pa ne vem zakaj ga nisem Se pa na tega konkretnega res nisem spomnil Citiraj Link to post
Recommended Posts