Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

B_U_R_I

Recommended Posts

BTW: danes sem prvis z enim SR memberjem spilal rally v D4 in bilo je epic. podgurski ga pelje fenomenalno in prav uzitek je bilo videti spet eno SLO zastavo v vrhu!

• 2 weeks later...
  • Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

2021 se je zacelo dobro...v sluzbi delamo kot debili..sicer od doma a vseeno se toliko vec, ker smo ko bajagi vedno "na voljo" a vsaj delamo! Svet se spreminja, Na nas je pa zdej, kako bomo vse t

Posted Images

• 3 weeks later...

7 let spilamo s Svedi ze prasinarje. Postali dejansko prijatelji tekom tega.  Se delali norca eden iz drugega ko je kdo zajebal sikano, pestro in resnicno kvalitetno prezivet petek.

Danes je padla ideja , ki mora seveda dozoreti a vseeno.....stari prdci (jaz sem celo najmlajsi) mojo sli na road trip

Ta teden sta oba sveda kupila nove avte...Nicky Subaru Levorg, ker je zarprisezen karavaner in vozi celo leto prikolico okol in Leffe Vovlo V60. Slednji me je sicer presenetil, sebe pa se bolj, ker je kupil dizla...je pa reku, da ni mogu cez to ker so cene dizlom v skandinaviji tolk padle, da se ni mogu upret :)

to hocta imet pa v avtu od muske

• 2 weeks later...

Kot je videti pocas vsi drvimo na naso (bivso) skupno obalo in ker sem ta teden sam vozil v sluzbo, sem imel ROCK radio naglas in mi je tale komad kar nekaj spominov osvezil...sicer pa a ni muzika zato, da se pocitimo dobro, pa ni vazno iz kaksnih razlogov?

lep vikend dopustniki in tisti, ki morate se delat do letnega zasluzenega dopusta...

Zacel sem koristit star dopust. Ta teden sem ga nejabal. Moja je ze en teden doma sam nisem mogu koristit zard sluzbe, pravi aktivni dopust hocem jaz pravim dej se skulirej sej je doma najlepse....kompromis bo pa na koncu kot vedno. Rad jo imam in prav je da me nekdo v rit nasuva da se zmigam. Priporocam  :)

Vsak ima svoje ventile...meni petek, ko se sprostim po tednu na polno kar dosti pomeni. Roke bolijo od volana na rally sceni, grlo od smejanja z ustaljano ekipo in drug dan se glava od pircka :)

Kompromis sprejet so bili sprehodi in dnevni izleti. Najstnike je pac tezko spravit iz hise.

Vesel da nismo brezglavo leteli na obalo kot vecina, smo navkljub slabemu vremenu imeli top teden in moment zase.

Ko imas najstnike, je pridobiti njihovo naklonjenost dost tezko, da jim pa uspesno podas kaksno izkusnjo, brez da solis pamet v smislu "...ko sem bil jaz mlad", da jo zastekajo pa se toliko tezje.

Naj uzivajo!

• 2 months later...

Jaz pa se že cca. pol leta ne morem odtrgat stran od teh mulcev.... nisem si mislil da bom še kdaj kakšno novo plato v lajfu kupil :D

Za več pa na youtube mal pobrskajte :)