Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

2021 se je zacelo dobro...v sluzbi delamo kot debili..sicer od doma a vseeno se toliko vec, ker smo ko bajagi vedno "na voljo" a vsaj delamo! Svet se spreminja, Na nas je pa zdej, kako bomo vse t

Posted Images

• 2 weeks later...

glihkar resil majskega hrosca, ki je hotel okupirat moj session. Model leti zdej spet zunaj, sej so mu samo geni rekl da mora letet proti swetlobi. Jeba je tale vojna, se bolj pa politiki ki izrabljajajo to temo in tako obcutljivo podrocje!

je***o se na vseh podrocjih..ne narod, ampak indivualci, ki nas manipulirajo ze toliko let...Dzordze je kar se tega konkretno kriticen.

Owce pa se vedno gledamo POP-tv beremo slovenske novice in se ne maramo menda samo zato, ker smo indoktinirani...dokler ne gremo spet na morje k bakici kot ze zadnjih 10 let in vidimo da je vse skupaj samo en velik policni konstrukt.

Tito je imel vizijo, ki so jo spet individulci zjebal (ne me tepst zdej...ker vsi vemo da so bili tudi zajebi).

Pa smo spet tam...pri cloveskem karakterju! In tako bo zmeraj, dokler se ne bomo zaceli spostovati ter delovati kot eno za skupno dobro! PA ce lahko jaz malenkost pomagam, da bom nekomu naredil veselje je moj dan, vec takih je zmaga na celi crti. Nobenega ne kosta pa veliko...ce ne drugega lepa beseda steje!

Tako več ali manj razmišljamo mi "fosili" . Nisem pretiran nostalgik, sam če bi bila opcija pokam jaz 40 let nazaj brez premisleka... Jaz očitno lažje živim v diktaturi kot v svobodnem (po ameriško) svetu :D

Me pa veseli da smo starci na isti talasni dužini :)

Majke mi! Jaz sem tudi razmisljal, kje bi se lahko pritozil, zdej ko se lahko vsak za vsak drek pritozi komur koli (demokracija, pravice vsakega ne definiriajo tudi dolznosti)...resno!

Pri 44 letih mi vamp raste na polno, mladini v spilih ne sledim vec. Pravijo...izkusnje si z leti nabral. Kaksne?

Jih vprasam, ce je od danes do jutri stvar drugacna, Pa se res trudim drzati tempo ...a samo meni ne gre?

Otroc so ze najstniki in kdor jih ima ve, da karkoli reces je po defaultu wrong. Se spominim sebe, ko sem bil res zajeban najstnik in sedaj se mi vraca. Kar se pa trudim popravit, je to da se cim manj measm v njihovo zivljenje...a ko vprasam po viziji je ni!

zdej pa bodi pameten ;)

Uredil - AliBuggy

Lep petek ter zakljucek praznicno/dopustniskega tedna, ki je (zame) minil prehitro, zelim vsem dirkacem po dusi :)

...zdej grem pa mal stare abarthe po vojaskem poligonu sprobat :)

Uredil - AliBuggy

Abartha gonu k psa 1.27.3...mimgrede tole posast v 800 kilah, si je omislil tud moj fotr. Zunaj zgledal kot takrat navaden fico, izdajal ga je le oljni cooler spredaj ter malce dvignjena havba, pa rezervne polosovine v prtltjaziku, ki jih je bahe lomilo da je bilo vesele ;)

Moja mat ga je vedni zazavgala, ko me je s tem avto hodila iskat v vrtec, in se tega tako dobro spomnim, da se se sedaj smejimo na ta racun. Drazat ga je bilo treba v obratih...resil nas je fotr s sluzbenim hroscom :D

Ta avto je bil nekako tak dolgo potem na parkingu, cakal na svoj cas kot moj hrosc (65), ki sem ga predal restavratorju, zdaj pa je spet na cesti, ceprav so mu v kabini ze rastle jagode...resil sem ga, sam ga nisem bil zmozen!