Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

B_U_R_I

Recommended Posts

1 minute ago, edgeslo said:

Penzija ? Kwa to že je ? Nek namaz, če ni to pa je ziher kakšna imaginarna stvar :D

Zal res, jaz nic ne racunam na to pravljico, ce bom pa prijetno presenecen takrat ko do tega pride se pa itaq verjetn ne bom vec spomnu za kaj se je slo, bom sam kimal dohtarcam :D

uzivam vsak dan in ne cakam da bom uzival enkrat takrat. Ce bom pa na stara leta lahko cim manjse breme za otroke pa se tolk boljse.

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

2021 se je zacelo dobro...v sluzbi delamo kot debili..sicer od doma a vseeno se toliko vec, ker smo ko bajagi vedno "na voljo" a vsaj delamo! Svet se spreminja, Na nas je pa zdej, kako bomo vse t

Posted Images

pred 7 minutami, AliBuggy je napisal:

uzivam vsak dan in ne cakam da bom uzival enkrat takrat. Ce bom pa na stara leta lahko cim manjse breme za otroke pa se tolk boljse.

BINGO (tole grem pa prec enga šklocnt8))!

Jest mam ta app za takrat, ko tempa in blefa tega časa  ne štekam čist. (mal uteha bremena)

danes je blef vseh itaq stalnica. Mediji so vedno bolj senzacionalisticni, masa pa, ker se nimamo casa poglobiti v stvari,  padamo na to, kar se nam servirajo in potem se vse spet s tem, ko bajagi defacto vedenjem zavrti naprej v krogu casa in tako funkcioniramo v danasnji "demokraticni" druzbi, kjer denar in interesi  #splohnigonilo :)

Izbire prakticno ni. Izbiras med manjso skodo, politika pa je ze zdavnaj zgolj orodje v rokah lobijev in interesov, ki se pa ne bodo nikoli javno izpostavili in tudi v medijih ne bodo nikoli kriticno obdelani. Postfestum verjetno bodo, to imamo pa itaq radi, ker ce skregas folk o stvareh, ki so mimo, ti lahko naprej delas svoje kot ti je volja, ker ni pozornost usmerjena vate. Top-Shop sistem skratka :)

FOKUS na sebe in bliznje!

Ponavad ne sodelujem v teh debatah, sam me je Sašo s tisto akustično izvedbo YD&B prepričal, da grem mal "akustične/live" verzije meni ljubih komadov iskat.

Probably not your cup of tea, sam moram mal mladostne svežine v to temo ufurat, da ne boste sami stari prdci dirigiral tempa :)

na mladini itaq swet stoji..tko da pici_miki&tnx&wellcome to infinity game :D

zofa v hotelski sobi, liter whiskeyja za vsakega, steka cikov, skrivanje pred gruppe bejbe za odmet..malo odmora po koncertu. Inspiracija in pisanje novih textoc pred vkrcanjem na tour bus. To kar je danes "acoustic" je bilo vcasih mainstream :)

Deci so dal neki cez

To, da je svet zjeban, je sam miselnost in odnos, ko si enkrat star pa betežen :) Svet je vedno bil in vedno bo poln priložnosti. You just gotta grab 'em by the balls! Še zmer si je treba postavljat cilje in jih uresničevat. Pa tut, če je za to treba kej prehodt.

EDIT:

Ajde pa še zadnje posilstvo z Imagine Dragons :)

sej pri nas mo tud imel youngtimerje, ki so zelel prenesti sporocilnost in melodiko ter umelteno zapakirane metafore, shranjene z neko vsecno glasbo b slovenski prostor pa jim ni bas uspelo. Komercialni radi nam plasirajo tisto kar doloceni managareji krepko placajo za primetime (ki je praviloma ze morec), novo slovensko produkcijo slisis pa samo, ce vstajas ob 4AM in prizges SLO tv kanal, ker so primorani spustiti toliko % slovenske glasbe...pa ceprav takrat ko noben ne poslusa...da jim jeb*m mater

eden takih ki je bil meni vsec

5 minutes ago, B_U_R_I said:

. You just gotta grab 'em by the balls! Še zmer si je treba postavljat cilje in jih uresničevat. Pa tut, če je za to treba kej prehodt.

O kako se s tem strinjam. Danes so pa po pravilu in izkusnjah ljudje samo na prezi kako bojo koga potunkal in izkoristil. Ni pravega teamworka. Ja, kar si rekel je bistvo kapitalizma...ki gre brez tezav tudi cez trupla za lastno existenco s fake referencam...tega pa stari prdci nismo navajeni, ker eni smo se konkretno namatral, da smo prisli do dolocene faze...pol pa gledamo svoje otroke, kjer pa generacijska razika prihaja toliko bolj do izraza, ko pride do nekih vrednot, ki so jim tuje.

Upam pa da to ni pravilo, zaznavam pa v sihtu pri mladini in pri svojih doma kako zelo so individualisti, ki ne upajo pokazati sibkosti/custev...ali naj recem clovecnosti?

Hja stari moj, danes so taki časi da ti morajo drugi povedat kaj je prav, kako živet in nedaj bože da se skreneš iz smernic.
Prišli smo do takih kretenizmov, da  danes ni važno kolk je dobra hrana v gostilni, važno da je taler dost lep da se ga lahko slika in pokaže svojim frendom na vseh možnih socialnih omrežjih :D

Včasih ko takole gledam svoje vrstnike, ki so se nekako priklopili na ta tehnološki bull shit se vprašam če te ljudi sploh poznam ? 

ker ima gospod RAY, ki ga se Bizovizar ne more vidt s svojo produkcijo monopil na Radiu1. Prisiljeni poslusamo, pa samo njegove najstniske miljence. In tko to gre. Ker R1 lovi povsod in imaji cestna sporocila imas poleg enkratne zasedbe AVdic/Morel/Miha takorekoc v avto vedno prizgano na tem radiu..in ko ti 100x ena muska zlajna ...postane naenkrat domaca. Tko to delajo teli novi fantje.

Sej jaz imam tud rutino...petkovo, ki mi gre pocas na bruhanje...sam tole kar pa oni delajo je pa sem kul :)

widim nebroj slovnicnih napak v textu, ki jih ne mislim poravljat saj sem ze six pack stresu, in naj se vidijo in berejo posledice v nauk vnukom :)

Uredil - AliBuggy