Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

2021 se je zacelo dobro...v sluzbi delamo kot debili..sicer od doma a vseeno se toliko vec, ker smo ko bajagi vedno "na voljo" a vsaj delamo! Svet se spreminja, Na nas je pa zdej, kako bomo vse t

Posted Images

Imam enega zelo dobrega kolega s Svedske - rally vozimo ze par let, ki je celo nekaj let starejsi od mene in je tako kot jaz malce obstal v casu. Za razliko od mene je celo produktiven in dela svojo muziko spodnjega stila...

Vsa cast ljudem ki so (se vedno) ustvarjalni!

Vplacal sem "loto listek". V ponedejek se mi je sprozil nastavljen nakup bitcoina na 3100€ (zadel sem dno wooohoo). Cez vikend je namrec padel za 20% in do sedaj spet zrasel nazaj. Danes je spet petek in nastavil sem na 3800€ prodajo, pa da vidimo kako so zvezde postavljene...mogoce zadanem tudi vrh. Vsekakor pa ne bom pohlepen...trenutno se vrtimo ze lep cas na 3770€  adrenalina polno ker ne ves kam se bo trend obrnil...petki so zajebani tko in drugac :P

Tacas pa se mal moje muske pa kaksen orosenc ...

Uredil - AliBuggy

Ma so ga žgal tipi tri ure in pol. Ne samo na kilah, tud glasbeno so se nadgradil. Sweet Child je bil res božanski. Slash in Duff igrata, kot enojajčna dvojčka :D Axl sicer nima več takega razpona glasu, ampak je lepo improviziral. Mogoče ga je parkrat zmanjkal, kar je za 55 letnika res cool, če upoštevaš, da dec ni bil minuto pri miru.

Lepo bi blo, če bi posnel še en album v tej zasedbi. Magar studijski ultimate best of, z novimi aranžmaji [wub]

Uredil - 57X

G&R je bil bend s katerim sem rastel s svojo generacijo in spomini se nebodo nikoli pozabili, sploh ko je kaksna deklina bla se kej vmes :D

Vcasih sta bili v nasi vasi dve lukne...ne diskoteke ne lokali... pac zbiralisca mladine, kjer je bil fun in muska pa tocen pir. Prihajal so se celo iz Ljubljane na selo, ker je bilo tako pestro in ziva muska. Danes tega ni vec..moji otroc in njihova generacija je za racunalniki, kaj je to ce se na plesiscu enmu utrga in zacne "slamat" niti ne vejo.

SRAUF power

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...