Arne Dopudja 726 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Da ne bo tako suhoparno, pozivam vse tekmovalce, da "šklocnejo" kako sliko tekom eventov. Odgovorite v to temo, in editirajte svoj post v kolikor boste dodali več slik. 1 odgovor na tekmovalca čez celo sezono! Število slik je neomejeno ampak držite se načela kvalitete in ne kvantitete. Rajši 5 jedrnatih kot 20 dolgočasnih, ki se jih nobenemu ne bo dalo preučevati. Priporočen je tudi opis dogajanja na sliki, ni pa nujen. Video posnetki tudi dobrodošli. Najboljše slike po izbiri strokovne žirije bodo dodane novicam ob vmesni reportaži, novici o zaključku relija in novici o zaključku sezone. 2 Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 (urejeno) evo video mojga prvega dneva.. pozabu sm uklopit pa sm mogu pauzirat.. ampak nism alt+f4 tk da sm clean Evo ga dan 2 smo tut odpeljali.. sm mal bol pohodu gas da sm probu darjana ujet.. bomo pa vidli kk bo do konca Uredil February 12, 2016 - FEHIM! 6 Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano February 11, 2016 Share Napisano February 11, 2016 Evo, naredil en dober setup, da se avto pelje kot po tirnicah, šel odpeljat prvi dan prvenstva u namenom pazljive vožnje brez dotikov ograj. Mi je skoraj uspelo, razen v drugi progi sem malo poljubil eno škarpo, tako da je karoserija trenutno 3% poškodovana. Ostalo je videti v redu, tako da na prvem servisu še ne bo krize. Še replayi mojih prvih štirih voženj: https://www.youtube.com/watch?v=IQaV8H6-oQM https://www.youtube.com/watch?v=RBxDyZmBqe4 https://www.youtube.com/watch?v=OH4It_qFPic https://www.youtube.com/watch?v=M5p-Tls9VJM 5 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano February 11, 2016 Share Napisano February 11, 2016 (urejeno) Nekaj sličic 3. in 4. dan Mal smo se kotalili sem in tja in še sreča da so bili na levi strani avtomobili drugace bi sel v prepad :). To je bila tudi edina velika napaka je pa bilo dosti manjših. Švedska 1. dan na vseh HPjih enake napake Švedska 2. in 3. dan nič kej razlike od prvega. Torej dosti sukanja in niti enega hpja nisem odpeljal čisto. Grčija 1.dan (ne maram Grčije ponoči) Grčija 2.dan hairpins, hairpins and more hairpins Grčija 3.dan Nemčija Uredil April 7, 2016 - vajtos 5 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 12, 2016 Avtor Share Napisano February 12, 2016 (urejeno) Evo še moja kontribucija zaenkrat. HP7 al neki tazga. Avto še lep, samo odrgnine. Sm pa kmalu za tem ružiu po skalah da se je iskrilo, sam neb smelo bit hujšega. Na servisu je pa že malnačeto vse, a bi moglo zržat čez reli tja nekje do 60-70% če se bomo obnašal. To je to za ta dnar... Švecka Prvič na streho Pirueta in prebita guma Flatout po feltni. Uredil March 1, 2016 - Arne Dopudja 3 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 12, 2016 Share Napisano February 12, 2016 obljubljen video drugega dne. Prvic sem caral s temi orodji za zajemanje tako da bo verjetno slabse videno in slisano tkole z navzgor zavihano haubo sem vozil prakticno pol sezone...pogled pri voznji je bil pa kot iz linice oklepnika, kjer vidis samo prometne znake, ker za drugo te ne briga 5 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano February 12, 2016 Share Napisano February 12, 2016 (urejeno) Še jaz prispevam malo. Nimam druge iz Švedske. Grčija: Uredil February 12, 2016 - mare87 2 Citiraj Link to post
Mato 7 Napisano February 25, 2016 Share Napisano February 25, 2016 Bolš v hlode ko v sneg... 4 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano March 23, 2016 Share Napisano March 23, 2016 A si na prvi sliki odletel iz kadra al so te vesolci kidnapovali 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 23, 2016 Share Napisano March 23, 2016 Sej je na sliki parkiral na hlode gor ... Še mal pa boste moral nehat tole z nabiranjem malin, ker vedno samo drva ven prinesete 1 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano March 23, 2016 Share Napisano March 23, 2016 aja pa res čist zakamufliran model. Kurilna sezona se izteka,tako da lahko kakšno poleno tud ostane v gozdu (taprav se je oglasu) Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano March 23, 2016 Share Napisano March 23, 2016 ma kaj zakamufliran...Mare je tko hitr da brez vecje skode vmes se menjavo olja in nastavitve podvozja opravi..ne se zajebavat. On je s ta hudga ze ven...nas masaker se caka Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano April 6, 2016 Share Napisano April 6, 2016 Evo ena razglednica iz nemcije 4 Citiraj Link to post
Recommended Posts