Skoči na vsebino

991 Cup @ Bathurst || 16.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 194
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še malo Britney Spears za dobro jutro Za same akcije dirke pa oglejte si zamexsov streaming,

sub 2:10 onboard, v srednjem sektorju pustil še 3 desetinke     

Posted Images

Če ne bi @Matjaž Murn delil setup-a ne bi prišel niti do polovice dirke :D Je pa res,da lahko imaš krilca na 1. stopnji pa se da zelo lepo odpeljati dirko. Le prvi krog moraš zelo previdno,vsaj pri meni je tako. Sem pa raje 4 sekunde počasnejši od ostalih pa vsaj varno pridem do cilja. Komaj čakam na torek ;) 

Tole bo res huda dirka očitno. Težko bo priti cel čez prvi krog, kaj šele zdržati 15 krogov brez butanja v betonske ograje :) Počasi rešujem probleme na progi, nekaj rezerve je še, a v torek veliko ne bo veljalo - upam da bom konstantno vozil 2:12-2:13, pa bom zadovoljen :)

@baty se mi je zdelo, da moraš met neki hudo visoko nastavljeno krilce. Gor na gori, sem se te nekako držal, mogoče si bil malenkost hitrejši. Na ravninah me je blo pa kar sram, ker sem tako grdo padel mimo. Prav nepravično se mi je zdelo :D Mislim, da tuki krilce več kot na 2 nima smisla. Predolge ravnine so :)

Ne vem, če je bilo krivce glavni faktor za nedokončanje dirke. Jst sm ene 3 kroge poskušal lovit Bončo in Rožiča. Ko sem videl, da mi ne bo uspelo in da bom sam hotlapal, sem potem počakal druščino zadaj, da smo se malo skupaj vozili ... Ko je gužva, pride pa hitro do napak. Pa velikokrat nisi sam kriv, če nekdo čez cesto parkira, ane Miha :D

2 hours ago, silicijeva dolina said:

Tudi jaz sem naletel na nekoga,ki ga je zaneslo,ampak se je kar dobro končalo. Sicer je pa to ravno čar tega dirkališča,da ne veš kaj te čaka za ovinkom :D 

Js sm bil, ker me je en obrnu. Moram pa rečt, da sm js tebe vidu dva ovinka nazaj, ne vem kako ti nisi mene? :D Enako je blo v incidentu, kjer me je za mano vozeči obrnil, ker ni opazil, da vsi pred nama zavirajo :)