Skoči na vsebino

991 Cup @ Bathurst || 16.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 194
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še malo Britney Spears za dobro jutro Za same akcije dirke pa oglejte si zamexsov streaming,

sub 2:10 onboard, v srednjem sektorju pustil še 3 desetinke     

Posted Images

Trening: v ponedeljek končno ujel prave nastavitve, linijo in odpeljal krog z le manjšimi napakami - prišel pod 2:11, s čimer sem bil super zadovoljen. Kje Alen najde še 2sec mi ni jasno, res ne. Pa mislim, da sem naredil precej krogov.

P: bolj malo vozil, probal setup s polnim tankom, časov nisem gledal

Q: Zupan in še nekdo sta se malo nerodno umaknila in mi pokvarila hiter krog, v naslednjem poskusu pa sem se zavrtel. Hitrost je bila za drugo vrsto. Nič ne de, samo da pridem cel čez prvi krog :)

R: mislim da smo spredaj vsi približno enako štartali, v prvem zavoju je že bilo malo gužve in potem nesreča na ravnini, na srečo šel mimo brez problema :) Malo preveč sem ga šparal prvi krog, a če bi bil 5m naprej bi v drugem krogu nabasal Murna, tako da se je lepo izteklo :D Žal sta oba, s katerima sem pričakoval borbe (Murn in Eržen) ostala zadaj oz. odstopila, da bom dohajal Eršteta in Rožiča pa tako ali tako nisem upal. No, Eršte je napravil napako in se izločil iz stopničk, sam pa sem praktično celo dirko vozil nekje 3sec za Rožičem. Če se ne bi en (oprosti izrazu) bedak med dirko zadrl Yeehaaa, verjetno tudi ne bi butnil v steno in poškodoval dirkalnika, ki je po tem bil nekoliko bolj podkrmarjen. Na koncu še malo švical ko sem se trudil ostati pred Bevčičem. Končal na stopničkah, super rezultat :) Čestitke prvima dvema in vsem hvala, ki ste nastopili :)

Ne vem zakaj bi si nastavljal Speaker na mute. Potem se je brezveze sploh povezat na TS. TS je namenjen pogovoru pred in po dirki, ter za kakšna opozorila med dirko, kot npr. ko sem se jaz v 2. krogu nasadil v gume in sem bil na cesti, je bilo takoj slišati "Pazi!". 

Razni Yeeehaaa in pizdakanje med dirko ne spada na TS.

Push to talk moram nekam drugam kot na volan nastavit. Ko se zarolam, ni ne prve, ne rikverca, ne push to talk kar naenkrat nikjer.:D:D

Je bil pa tokrat kar mir na TS. Ni bilo riganja in izlivov osebnih frustracij. 

A ja. Simon. Kako greš z kamero sem ter tja:o. Saj vem. Internet + vaja. Plus talent seveda.

Uredil - mancSLO

To že uporabljam Matjaž. Hvala.

Je fino za slike. Ampak v videu tako mirno roko imet in tako linearno upočasnit/pospešit clip je pa nekaj drugega. Vidim dve opciji. Nova podlaga za miš, ali pa kakšno jutranje pomirjevalo.

Dobr je blo. V kvalifikacijah nisem spacal skup kroga za kaj več kot, zdi se mi, 17. pozicijo. Miha, tam si me res presenetil. Imel sem outlap in sem ravno lovil avto, da ne bi (spet) ograde peglal. Mape nisem gledal, priznam. Naslednjič bom mel na panorami live app vklopljen med Q :)

Dirko sem začel rezervirano, ker sem na zadnjih dirkah prevečkrat fasal totalko. Neslaba odločitev se mi je obrestovala po začetnih trkih konkurentov. V dir za Benjaminom. Parkrat zanubiram izhod na ravnino, nato razodetje in končno zavetrje. Ob kocu ravnine, brez jajc, počakam na poziciji. Ok, naslednjič. Spet ravnina, Benjamin me srka :D , desno, vzporedno, model ne jebe, vklopi se mi še druga siva celica, klofne prvo in zabremzam. Derem se po bajti, če je mislu, da sm ghost car!!??? Zavoham amoniak in vidim, da se je tipson mal usral in blokiral gume.. prva siva nokavtira drugo, v naslednjem momentu že pičim po desni mimo Benjamina, v ozadju mi igra refren, ne daj se Floki. In Floki se tokrat ni dal, Bendži tud ne.. tko, da sta šla mal branat na zelenico. Skoz razbito šipo slišim Selčana se dret iz kabine.. n00b n00b!! To me podžge, izvedem dokaj rutinirano prehitevanje. Silicij je zahebal vhod v ciljno, js pa ne :) . Tomaž Ališič se je še nekaj oglašal, a ga nisem slišal.. sem imel že v šesti. Gasa za Kurentom in Pangerjem. V naslednjem krogu smo že skupaj, a se Aleš žal zavrti. Vozim za Markom, ki po nekaj krogih rahlo trči v bando, kasneje na koncu ravnine pa čudno zapelje na travo, a si ne upam mimo, ker se bojim, da bo oversteeral direkt na asfalt. Pičiva dalje. Sledi boljši izhod iz T1, zavetrje in outbreak, po zunanji skozi T2, na končno 9. mesto.

Komentatorja pod pričakovanji. Se mi zdi, da bi Arne moral sam komentirat, ker nek koncept je bil. Ališič, je pa itak zgolj za področje, kdo je kdaj s kom in na kak način..:roll: 

Pred 9 urami , mancSLO je napisal:

A ja. Simon. Kako greš z kamero sem ter tja:o. Saj vem. Internet + vaja. Plus talent seveda.

OFFtopic.......nič jaz ne delam avto je sam kamerman,le pravi trenutek moraš dobit.:o[fbi][iz]

Izberem en avto,nakar s kamero grem na druge avte.Pospeški,bremzanja sami ovinki,mortizerji začetnega avta naredijo tak effekt na drugih avtih.če opaziš je tvoj "snemalni avto" vedno na miru ,vse okol njega pa oživi......probaj....(sory  ma moj način razlage je večinoma razumen kot ena še vanjč zmeda :lol::lol:)

za upočasnitev uporabljam kar en trik--funkcijo upočasnitev replaya od  igre(deluje super-veli bolj kot dabi upočasniv v adobe premirereu),ki so vidni,a jih nato pokrijem z črno črto ki daje filmski vtis videa

Tisto ful počasno premikanje cele slike,pa naredim v programu tako,da povečam sliko za 120%,potem.....čaki raje narišem en primer hehe

5.jpg

Uredil - baty