Skoči na vsebino

991 Cup @ Bathurst || 16.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

Preveč se zanašate na to čudežno zadnje krilce.
Edina ovinka v katerih bi ga rabil sta 9 in 10 pa še ta dva lahko laže zvoziš z manj krilca kot pa z več ( odvisno od setup-a)

Trenutni kot krilca je 2, sem ga pa vozil tudi že na 0 in 1 samo ne pridobim na ravnici toliko kolikor izgubim ravno v kombinaciji 9 in 10.

In ja tudi jaz sem mislil da bo setup samo za Q, potem pa sem se navadil.
Je pa res da ga še nisem poizkusil z gorivom za 15 krogov :P 

• Odgovori 194
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še malo Britney Spears za dobro jutro Za same akcije dirke pa oglejte si zamexsov streaming,

sub 2:10 onboard, v srednjem sektorju pustil še 3 desetinke     

Posted Images

Takole, sicer sem rabu cel teden, ampak mi je ratalo pod 2.11.xxx - z eno malo večjo napako, tko da je verjetno potencial za okol 2.10.5xx. Sam to je one lap effort, če bo sreča bojo med dirko krogi okol 2.12 :)  Vsaj ene trije, dokler se ne razbijem.

Še moj setup, če komu kaj pomaga. Osnovan na Terzićevem: murn_bathhurst.ini

Na practice probal štimat setup s krilcem na 3,ma moram še malo spremenit tehniko.......

Na dirki šel s starim setupom,sam res nima smisla vozit s krilcem na 7 ker itak poškoduješ sprednji parault,pa gre avto  še   15 km manj...pa nič več ne zavija:roll:

Lepo,da smo se nekateri čakali in vozili skupaj....zelo primerno,ker odzadaj imaš drugačen pogled na zono bremzanja[it]

Za Alena pa......vse pohvale,talentiran perfekcionist:shock::shock:[champ]

Uredil - baty

@Matjaž Murn uporabil sem tvoj setup in moram reči,da je vrhunski ;) Hvala. Edino kar sem spremenil je,da sem dal krilca na 1 in gorivo za Q na manj. Ne vem pa zakaj ste skoraj vsi zapustili dirko :D Kapo dol @Simon Bevcic in @alkoro. Nizati tako dobre čase med dirko je hvale vredno ;) 

Super priprava za torek.
Malo mi je žal da sem na najhitrejšem krogu naletel na avto na ravnici (kazalo je na 2.09.2).

Za vse ki niste odvozili do konca, nekje v 10.krogu gume malce popustijo 1.5sek+ , zadnja 2 kroga so pa spet malce prišle k sebi.