Skoči na vsebino

991 Cup @ Bathurst || 16.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 194
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Še malo Britney Spears za dobro jutro Za same akcije dirke pa oglejte si zamexsov streaming,

sub 2:10 onboard, v srednjem sektorju pustil še 3 desetinke     

Posted Images

pred 23 minutami, alkoro je napisal:

@Matjaž Murn

Sem šel iz te kombinacije direktno na RUF-a v iracing, sicer je bila proga Zolder vendar si po karakteristikah nista čisto nič podobna.
Tam recimo pa res dobiš understeer direktno v oversteer. Je res da je tam bolj zajeban setup in da sem vozil default. 
Samo tam je recimo 3.gear polni gas in greš v tri krase :lol: 
Sploh mi je zanimivo, da v ovinku 8-9 pri nizkih hitrostih avto izgubi grip pa ga loviš še naslednjih 50 m.

Pozabil povedat, da me spominja na iRacing izpred dveh let, ko sem nazadnje vozil :) Lahko da je sedaj popolnoma drugače. 

Tud jaz sem poskusil omilit ta oversteer na off throttle. Še najbolj pomaga zadnje krilce, ampak se mi zdi, da s tem preveč izgubiš na ravnini. Občutek imam, da je pri tem modu malo zgrešen diferencial. Ko daš nogo z gasa je avto čist preveč nestabilen. Kot da bi mel power 80 in coast 20 (recimo). Zna kdo poiskat taprave številke (avta v ac mislim)? 

No, je pa vse skupaj zelo zabavno :D 

Jp.sm dal krilce kr na 7...za tekmo bom morda dal celo na 8...da bom mirno spal hehe.

Spodaj dal posnetek kroga,če pride komu prav.( 2 10 7)

Je pa lepo videt par negotovosti kjer grejo desetinke.

Odpreš,daš v replay folder in pogledaš pod replaye.

2013gt3cup_acu_bathurst_12-2-116-12-24-28.rar

Uredil - baty

Avto je res totalno nestabilen na off throttle. Meni sicer ni zanimivo,da me avto ne uboga in da ne pelje tako kot jaz hočem,ampak zgleda,da se ga bom moral navaditi. Kako pa nekateri dosegate takšne čase z njim pa mi tudi ni jasno :D Me pa zanima,če je ta mod že končan? In,če se da kje spremljati njegov progress?

woohooo.....res super krog:shock:

In najbolj me skrbi,ker prvi in zadnji ovinek odpelješ tako preprosto in tam prot meni pridobiš  kr ene pol sekunde.in problem je ker tako lahko izpelješ vseh petnajst krogov8)

Edino ta tvoj setup(ZADNJE KRILCE NA 4-UGIBAM:roll:) ni glih naštiman za se vozit "po vrhu",tako da se  boš kr zabaval tam gori hehehe.(vsaj upam na to[fbi][iz]:))

Bi ga pa porabil za quall,sam res nimaj jajc vozit s tako naštimanim zadnjim krilcem...ni to zame:D

Uredil - baty

Ja,imam progo in čudno,da me ni na Live Timingu. Sem si dol potegnil tisto datoteko in jo namestil,ter v igri označil. Bom moral preveriti kako je z tem.   

Saj sem na tabeli,samo ne na prvi strani :D Ta avto mi ne leži ravno v kombinaciji z to progo.

Uredil - silicijeva dolina