Skoči na vsebino

1. Rallye Monte Carlo (10.2. - 17.2.)

Recommended Posts

Če bi 9. dirk odpeljal in me v 10.ven vrže,potem bi štartal spet od 10.dalje(vključno z 10.). Kaj tu ni jasno? Meni se to zdi logično. Jaz dejansko nisem nič zajebal. Da Codemasters ne more tega porihtati je zelo žalostno. Rad bi tebe videl kako bi gledal na to,če bi te vrglo iz igre v 10. ali pa recimo zadnji preizkušnji in bi moral vse ponavljati.

• Odgovori 121
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Slo-Racing Dirt Rally prvenstvo se vrača v Monte Carlo na prvi reli sezone. Že lansko leto smo videli nekaj najbolj napetih bojev in odstopov, tokrat pa se bodo posadke pomerile na še višjih ni

Nič prekinjen, Fabijan je že prej umru, pa organizatorje ni baš brigal.

6. brzinc je prekinjen zaradi hude nesreče  Ovinek nazaj me je prineslo preveč pošrek v zid in ta me je odbil na drugo stran, kjer pa se je glih začel bet

Posted Images

Žal ni isto,če zajebeš in restartaš,kot pa,če špil krešne. Razumem kaj želiš povedati in se popolnoma strinjam,da nekateri tako goljufajo. Ampak,če jaz stisnem alt+tab in igra kreša pa ni več moja krivda,kajne?! Torej naj zadevo popravijo,da se to ne bi dogajalo. Seveda se bom probal potruditi in vse ponovil,ampak v tem primeru bi še kako prav prišlo,da bi se moj progres shranil. No,sedaj vsaj vem,da ne smem več pritiskati alt+tab.

Sem komaj sedaj videl,da je to že kar nekaj časa prisotno,da ko stisneš alt+tab,da igra krešne. Ker igram z OR in se z njim ne vidi na katerem mestu (ker se ne vidi celoten UI) sem pač želel pogledati na njihovi strani,za to sem uporabil to kombinacijo tipk. Me pa še nekaj zanima. Kako shranite progres,da lahko naslednjič nadaljujete dirko? Ali moram vse v enem kosu odpeljati?

@ Lojzze, dobro si se boril do HP18, tudi mene že matrala koncentracije po parih etapah, hočeš več, potem pa čez jarek hitro odnese, bi skoraj končal kot Buggy. Jutri še odpeljem zadnjih 5, upam da čez cilj.

pred 3 minutami, silicijeva dolina je napisal:

Sem komaj sedaj videl,da je to že kar nekaj časa prisotno,da ko stisneš alt+tab,da igra krešne. Ker igram z OR in se z njim ne vidi na katerem mestu (ker se ne vidi celoten UI) sem pač želel pogledati na njihovi strani,za to sem uporabil to kombinacijo tipk. Me pa še nekaj zanima. Kako shranite progres,da lahko naslednjič nadaljujete dirko? Ali moram vse v enem kosu odpeljati?

Najboljše je da ko voziš samo voziš. Jaz še streamal nebi. Vse browserje zapret itd... Shrani se pa ko si na servisih -  ti piše save & exit to menu. Stisneš tisto in potem lahko naslednjič naprej, ti shrani pred popravljanjem avta. Vsakršen drugi izhod iz špile te bo vrgu na HP1. Tako pač je, ker drugače nemorm bit sigurn, da se ne dogajajo goljufije.

Hvala @skopusnik.

pred 2 minutama, Arne Dopudja je napisal:

Najboljše je da ko voziš samo voziš. Jaz še streamal nebi. Vse browserje zapret itd... Shrani se pa ko si na servisih -  ti piše save & exit to menu. Stisneš tisto in potem lahko naslednjič naprej, ti shrani pred popravljanjem avta. Vsakršen drugi izhod iz špile te bo vrgu na HP1. Tako pač je, ker drugače nemorm bit sigurn, da se ne dogajajo goljufije.

Z moje strani fer ;) Sem se že pomiril. Saj itak ne bom niti na sredini lestvice,ampak me ima vseeno jeza,da ne morejo tega popraviti (alt+tab). Upam,da uspem v teh sveh dnevih naklepati te etape.

Tako. Do 16. etape je še avto vzdržal,potem pa je v 17. odpovedal drive shaft in tako sem zaključil moro :D Sicer sem bil na repu razpredelnice,ampak boriti se po tej vijugasti z snegom in ledom ozki cesti je za mene,ki sem popolni rookie pravo doživetje. Sedaj pa grem,ker me čaka Olga from Sweden.