FEHIM! 26 Napisano February 13, 2016 Share Napisano February 13, 2016 1 minute ago, Simmoniti said: Škoda, pa nekaj precej dobrih voiženj si pokazal. hvala.. ja ko gre narobe gre pač use in končna poteza je biu žal prepad Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano February 13, 2016 Share Napisano February 13, 2016 Po začetnih težavah z nesodelovanjem Steam-a in posledično ponovitvijo prvih 3 etap je bilo prisotno nekaj jeze,kar je botrovalu temu, da sem mogoče hotel nekoliko preveč in rezultat je bil občuten s strani presekane gume nekje na polovici 4. etape Skadil ene 10 sekund usput. Ker sem moral ponavljat je biu tud avto nekoliko bolj zmaličen kakor bi bil sicer in na prvem servisu tudi z izjemno ekipo mehankarjev ni zneslo popraviti vseh okvar. 2.dan. Sonček sije. Jeza je izginila. PuniM. Odpeljal solidno,nekaj napak je sicer bilo,a vseeno kar dober izkupiček.Ker pa je po odpeljanem drugem dnevu na mizo padla krvavica,bo moral 3.tekmovalni dan nekoliko počakat da se krvavička poleže Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano February 13, 2016 Share Napisano February 13, 2016 Evo, probal ovozit vse v kosu... preveč zame. v 21i etapi sem priletel v ovinek malenost prehitro in me je vrglo čez rob....tako da 83% škoda in konec Rally-ja. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano February 13, 2016 Share Napisano February 13, 2016 Odpeljal danes do konca taktično ne prehitro, ne prepočasi. Zadani cilj, da ne poškodujem preveč avta, ker imajo mehaniki dovolj dela s popravilom ostalih stvari, ki se kvarijo, se mi je s pomočjo dobre nastavutve avta posrečil. Razen petih blažjih dotikov škarpe ali napluženega snega na ronu ceste, sem imel samo enkrat ob malo prepozno vzetem ovinku na SS12 situacijo, ki bi me lahko stala odstopa. Vendar je na tistem mestu naplužen sneg in avto sem (kot bob na ledeni steni) nekako prikrmaril nazaj na cesto. Drugače pa že od drugega servisa naprej avta ni bilo mogoče več 100% popraviti, vendarnič ni bilo po 90%. Veliko sreče še ostalim, ki še niste dokončali te dirke. 2 Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano February 13, 2016 Share Napisano February 13, 2016 Čestitke Simmoniti Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 14, 2016 Avtor Share Napisano February 14, 2016 To je to z moje strani. Koncentracija v falusu, same napake, še razbizta šipa in en orng čelni kreš v škarpo pr ene 100 na uro... Pol pa itak standard čez plot skakat. Sm pa več prevozu kot lansko leto. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 tudi jaz koncal letosnji MC po drugem ovinku novega stage v jarku...zgleda da ni bilo se vse dobro podmazano in ogreto a tako pac je Srecno ostalim 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 14, 2016 Avtor Share Napisano February 14, 2016 Seveda me zdej žere... bi najbrž ble stopničke, če bi pršu skos, sam sm si mislu, eh, itak bo Buggy pobral vse... 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 Itak smo vsi misll, da bosta vidva ves pleh domov znosila... Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 Škoda Buggy in Arne, mene najbolj strah Route v turini po snegu, ostalo upam da bo šlo. Citiraj Link to post
FiZik 37 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 Mi je uspelo odpeljat prvi dan. Glede na to kolk nč ne vozim zadne cajte je šlo kar dobro skoz, se pa pozna da je blo kar en par momentov mal sumljivih ampak je šlo vseen ok skoz... Bomo pa še vidl kako bo šlo po snegu...sm skor sigurn da kšna napaka bo, k zaenkrt sm sam asfaltne dele vozu in bo zmankal cajta za kšn konkretn trening...pustmo se presenetit... drgač pa še link prvega dne...sm posnev kar v enem kosu, če koga zanima: https://youtu.be/MZykjqArrCA 1 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 pred 27 minutami, FiZik je napisal: Mi je uspelo odpeljat prvi dan. Glede na to kolk nč ne vozim zadne cajte je šlo kar dobro skoz, se pa pozna da je blo kar en par momentov mal sumljivih ampak je šlo vseen ok skoz... Bomo pa še vidl kako bo šlo po snegu...sm skor sigurn da kšna napaka bo, k zaenkrt sm sam asfaltne dele vozu in bo zmankal cajta za kšn konkretn trening...pustmo se presenetit... drgač pa še link prvega dne...sm posnev kar v enem kosu, če koga zanima: https://youtu.be/MZykjqArrCA Bravo, lepo si odvozil. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 (urejeno) Zaključeno! V 18. etapi (Vallee descendante) mi je za hip popustila koncentracija,tako da sem pozno zaviral,zamudil v zavoj,potegnil ročno pa gas do daske,a kljub temu opalil z zadnjim koncem v škarpo in guma je šla v tri pisane marjetice.Polovico etape brez gume pogumno naprej,ampak čas je žal neusmiljeno tekel cca pol minute predolgo,kakor bi si človek želel :P,potencialna R4 titula pa je ostala na škarpi skupaj z gumo .Do konca potem več al mn normalno naprej z eno napako,tako da ima @mare87 odprta vrata do zmage,pod pogojem seveda da si ne zaželi premočno malin,ki ravno zorijo ob vznožju Col de turini-ja . To je to,se vidimo v naslednji vojni. Uredil February 14, 2016 - Lojzze Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 Sedaj pa res ne vem. Odpeljal sem mislim,da 9 ali 10. stage pa me je iz igre vrglo. Sedaj pa bi moral vse od začetka vozit. Mislim no,zakaj se stage ne shranjujejo. Za moje pojme je to malo smotano. Tudi na Dirt Rally strani ni nikjer mojih časov,kot,da sploh ne bi vozil. Svašta. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 14, 2016 Share Napisano February 14, 2016 Ker potem boš 9. HP zajebal, bo "vrglo" ven in boš samo 9 ponavljal. No go Citiraj Link to post
Recommended Posts